Κανάλι Βουλής: 1,1 εκατ ευρώ κοστίζει ο υποτιτλισμός...ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ...ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ.


Aπ ότι φαίνεται λεφτά υπάρχουν αλλά μόνο για τη Βουλή! Για τις ανάγκες υποτιτλισμού ντοκιμαντέρ, το Κανάλι της Βουλής λαμβάνει για το 2014 κονδύλι ύψους 1,1 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό του Κοινοβουλίου, με κωδικό 899.
Το Κανάλι της Βουλής δεν παρουσιάζει ενιαίο προϋπολογισμό για τη λειτουργία του και η δαπάνη που κάθε χρόνο απαιτείται είναι διάσπαρτη σε διάφορους κωδικούς των δαπανών της Βουλής συνολικά. Το αποτέλεσμα είναι να μη γνωρίζει κανείς με ακρίβεια πόσα χρήματα στοιχίζει στον ελληνικό λαό το τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής, το οποίο δημιουργήθηκε για την προβολή του έργου και των δράσεων του Κοινοβουλίου, αλλά τελικά προβάλλει και ξοδεύει λεφτά για μισθούς, ειδήσεις και ντοκιμαντέρ ή ταινίες.
Στο ειδικό κονδύλι του 1,1 εκατ. ευρώ αναφέρεται για το 2014 η ανάθεση για τη μίσθωση προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού και τον υποτιτλισμό του.
Τη στιγμή που ο λαός εξαθλιώνεται κάποιοι δίνουν υπέρογκα ποσά για να προβάλλουν ντοκιμαντέρ και ταινίες αφού δεν παράγουν έργο προς όφελος του λαού..
Πηγή typologies.gr