ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΙΑΠΗ !!


- Κινητό ... έγκλημα ήταν το υπερπολυτελές αυτοκίνητο του Μ. Λιάπη...
- Ο πρώην υπουργός της ΝΔ συνελήφθη στην λεωφόρο Αρτέμιδος από άνδρες της τροχαίας καθώς ουσιαστικά όλα στον οδηγό και το δίπλωμα ήταν παράνομα
- Οι κανονικές πινακίδες του είχαν κατατεθεί Το αυτοκίνητο είναι ιδιοκτησίας του πρώην υπουργού, όμως οι κανονικές του πινακίδες έχουν κατατεθεί και στη θέση τους έχουν μπει πλαστές με το ίδιο νούμερο.
Παράλληλα ο πρώην υπουργός δεν διαθέτει δίπλωμα, ενώ το αυτοκίνητο ήταν και ανασφάλιστο. Όλα αυτά μαζί οδήγησαν στην σύλληψη του πρώην υπουργού...
Κερασάκι σε όλα αυτά ... ο τρόπος που εντοπίστηκε ο πρώην υπουργός. Οι άνδρες της τροχαίας Αγίας Παρασκευής σταμάτησαν τον Μιχάλη Λιάπη γιατί... παραβίασε stop!!!

Θύμα της κρίσης δήλωσε ο Μιχάλης Λιάπης, συνομιλωντας με δημοσιογράφους  κατά την προσαγωγή του στην Εισαγγελία, φρουρούμενος και φορώντας χειροπέδες.

" Τις καταθέσατε για οικονομικούς λόγους ; Σας χτύπησε η κρίση; " τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι.
"Ε ναι. Όχι ότι δεν έχω να φάω, αλλά συνταξιούχος είμαι. Τον Αύγουστο κατέθεσα τις πινακίδες  για οικονομικούς λόγους, για το τεκμήριο."
 "Δεν λέω ότι είμαι φτωχός" συνέχισε,  "Το αυτοκίνητο το είχα σε μια αποθήκη στο Πόρτο Ράφτη και επειδή θα έφευγα για Ασία, φοβήθηκα για τη μπαταρία. Είχα πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας για το 2013. Ασφάλεια δεν είχα γιατί δεν το κυκλοφορούσα".
 "Ήταν η κακία η ώρα. Θα τιμωρηθώ όπως πρέπει" συμπλήρωσε.