ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Τραμπουκισμοί και απειλές στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Εικόνες ντροπής για τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης. Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου, Ηλίας Μανουσαρίδης επιτέθηκε...
κατά του Δημοτικού Συμβούλου, κ. Σ. Κανάκη. Νωρίτερα ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μπουτάρη, Στέλιος Κανάκης είχε αποκαλέσει τους συνδικαλιστές του ΚΚΕ λαμόγια.
Το βίντεο καταγράφει τα όσα ακολούθησαν αμέσως μετά τη διακοπή της συνεδρίασης από τον πρόεδρο, Παναγιώτη Αβραμόπουλο. Δείτε τον πρόεδρο των εργαζομένων να πλησιάζει τον εκλεγμένο από το λαό δημοτικό σύμβουλο και να ξεστομίζει εναντίον του απειλές.
Στη συνέχεια το ίδιο πρόσωπο απειλεί όλους τους δημοτικούς συμβούλους λέγοντας: «Δεν θα φύγετε από εδώ αν δεν ψηφίσετε». Θυμίζουμε ότι στη χθεσινή συνεδρίαση οι εργαζόμενοι του Δήμου Θεσσαλονίκης, διά του εκπροσώπου τους, ζήτησαν από το Δημοτικό Συμβούλιο να λάβει απόφαση η οποία θα καταδικάζει την εργασιακή εφεδρεία και θα δηλώνει πως δεν θα απολυθεί κανένας εργαζόμενος στο Δήμο Θεσσαλονίκης.
Πηγή: himaira.blogspot.com Himaira: ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Τραμπουκισμοί και απειλές στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης http://himaira.blogspot.com/