Ο άνθρωπος που λάτρεψε την «Μπάρτσα» Γριζάνου


Πέρασαν 33 ολόκληρα χρόνια από τη στιγμή που ο Ευάγγελος Γ. Παπαδημητρίου αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την ποδοσφαιρική ομάδα του Γριζάνου. Σήμερα παρά την πάροδο των χρόνων συνεχίζει να μένει θερμός υποστηρικτής της ομάδας που τίμησε για πολλά χρόνια τη φανέλα της. Θερμός οπαδός της ΑΟ «ΜΠΑΡΤΣΑ» Γριζάνου.
Ο Ευάγγελος, συγκινείται όταν αναφέρεται στην ομάδα του, μία ομάδα που χτίσθηκε και ανέβηκε στα ύψη χάρη στην προσπάθεια των δικών της παιδιών, του χωριού, που αγάπησαν και ασχολήθηκαν ενεργά με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Θυμάται και νοσταλγεί το παρελθόν, όταν σκόραρε και αποθεωνόταν από τους συγχωριανούς του.
Η πορεία του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εκτιμάται όλα αυτά τα χρόνια από τους συγχωριανούς του, όπως επίσης και από τη σημερινή διοίκηση της ομάδας.
Για τον Ευάγγελο Παπαδημητρίου το μεγάλο αθλητικό ταξίδι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε πριν 36 χρόνια. Στις 18 Μαρτίου του 1978 στον αγώνα μεταξύ Πηνειάδας και Γριζάνου με σκορ 2-0.
Στην ομάδα αγωνίστηκε για πρώτη φορά στις 5 Δεκεμβρίου του 1981 και στον αγώνα Γριζάνο –Β” Νεοχωρίου με σκορ 2-1. Ο τελευταίος αγώνας υπήρξε στις 1 Μαρτίου του 1997 μεταξύ των ομάδων Γριζάνου – Ριζαριού.
Ποδοσφαιρική σεζόν 1987-88 αγώνας μπαράζ (ο κ. Παπαδημητρίου διακρίνεται καθιστός στη μέση)
Ο κ. Παπαδημητρίου κατέχει το παλιότερο βίντεο από τον αγώνα μεταξύ Γριζάνου και Κουτσομυλίων με σκορ 5-1 στις 4 Μαΐου του 1983. Επίσης στην κατοχή του βρίσκονται όλα τα φύλλα αγώνων από την περίοδο 1977 -78. Το πρώτο γκολ για εκείνον μπήκε στις 9 Δεκεμβρίου του 1981 στον αγώνα Τυμφαίοι – Γριζάνο με σκορ 1-2 και το τελευταίο στις 8 Δεκεμβρίου του 1996 μεταξύ των ομάδων Πηνειάδα – Γριζάνο με 1-5.
Στην κατοχή του Ευάγγελου Παπαδημητρίου βρίσκεται πλούσιο φωτογραφικό υλικό και πάνω απο 200 βίντεο με τις μάχες που έχει δώσει η ομάδα του Γριζάνου. Και πως άλλωστε όταν ο ίδιος δεν χάνει στιγμή αποθανατίζοντας και βιντεοσκοπώντας τις καλές κι όχι μόνο στιγμές της «Μπάρτσας.
 Εθνικό Στάδιο Τρικάλων ποδοσφαιρική σαιζόν 1982-83 αγώνας μπαράζ (πέμπτος από αριστερά πάνω)
Στόχος του αυτές οι στιγμές, αυτά τα σπάνια ντοκουμέντα να παρουσιαστούν σ’ ένα λεύκωμα που θα φέρει την υπογραφή του για την ομάδα που τόσο αγάπησε και συνεχίζει να αγαπά, τιμώντας την με κάθε τρόπο και μέσο. Πραγματικά η πορεία του Ευάγγελου συγκινεί και ταυτόχρονα συναρπάζει. Είναι ο άνθρωπος που πέραν της ομάδας του, αγάπησε και τον Αθλητισμό.
Το ταξίδι για τον ίδιο συνεχίζεται…. Ακολουθώντας την αγαπημένη του ομάδα μέχρι τέλους καλεί την νεολαία να ακολουθήσει στηρίζοντας τη Μπάρτσα. Να τη στηρίξει φτάνοντάς τη ακόμη πιο ψηλά. Στην κορυφή…