Ζητείται φως στο κέντρο του Γριζάνου


Κάτοικοι και καταστηματάρχες της Τοπικής Κοινότητας εκφράζουν παράπονα για τον ελλιπή ηλεκτροφωτισμό
Η Καθαριότητα και ο επαρκής ηλεκτροφωτισμός αποτελεί την βιτρίνα ενός χωριού, μιας πόλης.
Στην Τοπική Κοινότητα Γριζάνου του Δήμου Φαρκαδόνας η πλατεία με τις παρακείμενες οδούς σε αυτή, βρίσκονται στο σκοτάδι με τους κατοίκους να εκφράζουν φόβους ακόμη και για την ασφάλεια τους.
Όπως δηλώνουν οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες που είτε διαμένουν είτε δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο κέντρο του Γριζάνου ζητούν από το Δήμο και τις αρμόδιες Υπηρεσίες να ενσκήψουν άμεσα στο πρόβλημά τους.
Όπως κατέγραψε το OichaliaNEWS σε πολλά σημεία παρόλο που υπάρχουν πυλώνες φωτισμού οι λάμπες έχουν υποστεί φθορά και χρειάζονται αντικατάσταση.
Αναφερόμενος στο ζήτημα ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γριζάνου κ. Αχιλλέας Κακαδιάρης υποστήριξε ότι όντως υπάρχει μεγάλο και χρόνιο πρόβλημα ηλεκτροφωτισμού από φθορές σε λάμπες στον χώρο της πλατείας. Σε ότι αφορά την παρακείμενη οδό το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο μιας και εστιάζεται στα καλώδια υπογείως των πυλώνων και πρέπει να ξηλωθεί μέρος του οδοστρώματος.
Σε ερώτησή μας αν έχει ενημερωθεί για το θέμα ο κ. Μεριβάκης, ο κ. Κακαδιάρης δήλωσε πως «μετέφερα το πρόβλημα τόσο στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού κ. Μιχάλη Μπαγιώτη όσο και στον εντεταλμένο σύμβουλο και Αναπληρωτή του κ. Μπαγιώτη, τον κ. Γιάννη Αναγνώστου, οι οποίοι αποδείχθηκαν γνώστες του χρόνιου προβλήματος μιας και είχε από καιρό καταγραφεί στην ατζέντα τους και έχουν ήδη δρομολογήσει εκείνες οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε να δοθεί το συντομότερο λύση με την φωταγώγηση της περιοχής», μας ανέφερε ο Πρόεδρος.
http://www.oichalianews.gr/