Προχωρά ακάθεκτος ο Θανάσης Μεριβάκης


Ο κ. Μεριβάκης στο μέσον, και από αριστερά ο Ιωάννης Αναγνώστου, Δημήτρης Δημότσιος και Γιάννης Παλαμιώτης
Πλαισιωμένος από συνεργάτες του αναζητά και βρίσκει τους ανθρώπους που θα έχει μαζί του και θα δώσουν τη μάχη των δημοτικών εκλογών
Σταθερά στο τιμόνι και με πυξίδα την αυτοδιοικητική εμπειρία και τις αρχές του βαδίζει προς τις δημοτικές εκλογές ο Θανάσης Μεριβάκης υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας.
Την στιγμή που κάποιοι εξετάζουν ακόμη και σήμερα να θέσουν υποψηφιότητα για το Δήμο ή κάποιοι άλλοι δηλώνουν αναποφάσιστοι παρά το ενδιαφέρον τους να ηγηθούν ενός συνδυασμού ο Θανάσης Μεριβάκης με σημαία του την αγάπη για τον τόπο και τη διάθεση για προσφορά συνεχίζει και τα καταφέρνει ώστε να πλαισιώσει το συνδυασμό του με ανθρώπους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τα κοινά και να προσφέρουν στο Δήμο Φαρκαδόνας.
Το Σάββατο το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας βρέθηκε στην Οιχαλία πλαισιωμένος από στενούς του συνεργάτες αναπτύσσοντας συναντήσεις με πρόσωπα που ενδιαφέρονται να συμπαραταχτούν στο ψηφοδέλτιο του.
Και είναι πολλοί αυτοί που ενστερνίζονται θέσεις, προτάσεις και πρόγραμμα του Θανάση Μεριβάκη. Πιστεύουν σε αυτόν κι ότι μπορεί κάλλιστα  να ασχοληθεί πραγματικά με τα προβλήματα και να δώσει λύσεις, όπως εξάλλου έκανε την περίοδο του 2003-2006, όταν διατέλεσε δήμαρχος Φαρκαδόνας.
Πραγματικά σε τέτοιους ανθρώπους που διακρίνονται για την προσφορά τους δεν μπορείς να αρνηθείς να ακολουθήσεις τα βήματα τους για να αντιμετωπίσεις προβλήματα δίνοντας ουσιαστικές κι όχι πρόχειρες λύσεις. 
http://www.oichalianews.gr/