Πληθαίνουν οι υποψήφιοι στον Δήμο Φαρκαδόνας •Την πρόθεσή του να ηγηθεί συνδυασμού στις δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε χθες ο κ. Θωμάς Θωμάς


Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των μνηστήρων του δημαρχιακού θώκου της Φαρκαδόνας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου καθώς χθες προστέθηκε ένας ακόμη υποψήφιος Δήμαρχος στους πέντε που είχαν ανακοινώσει μέχρι πρότινος.
 Πρόκειται για τον επιχειρηματία κ. Θωμά Θωμά που δραστη- ριοποιείται επιχειρηματικά όχι μόνο στην Φαρκαδόνα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.
Είναι εργολάβος δημοσίων έργων και δραστηριοποιείται στην Ε-65, ενώ στην οικογένειά του ανήκουν το κέντρα “Ποσειδώνιον” και “Μέγαρο Παλαμά”, καθώς επίσης και ένα κατάστημα νυφικών.
Στην σχετική ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο κ. Θωμάς αναφέρει ότι με γνώση των ευθυ- νών του και ακόμη πιο πολύ γνω- ρίζοντας τα προβλήματα που αν- τιμετωπίζουν τόσο ο Δήμος όσο και οι δημότες της Φαρκαδόνας διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν ο νέος Δήμαρχος να ακούει τα προβλήματά τους και να δίνει αμέσως λύσεις.
Ακόμη απευθύνεται σε όσους θέλουν να αλλάξουν την νοοτροπία όσων ασχολούνται με τα κοινά και αντί να κοιτούν το συμφέρον των δημοτών, κοιτούν το δικό τους συμφέρον.
 Ήλθε η ώρα, τονίζει, να υπάρξει ένας Δήμος δυνατός και ενωμένος και όχι ο κάθε πρώην Δήμαρχος να “πυροβολεί” τον νέο Δήμαρχο.
Αυτή η κακή νοοτροπία είναι που κατέστρεψε την περιοχή και έτσι χάνουν όλοι. Επιπλέον ο κ. Θωμάς ζητά να σταματήσει επιτέλους η εκμετάλλευση των ψηφοφόρων στον Δήμο Φαρκαδόνας, και θεωρεί ότι ήλθε επιτέλους η ώρα να πάνε σπίτια τους όλοι όσοι κατέστρεψαν όχι μόνο τον Δήμο, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.
 Με την υποψηφιότητα του κ. Θωμά το προεκλογικό τοπίο στον Δήμο Φαρκαδόνας εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο καθώς στους μέχρι σήμερα πέντε συνδυασμούς που έχουν ανακοινώσει την υπο- ψηφιότητά τους, προστίθεται ένας ακόμη.
Έχουμε λοιπόν τις υποψηφιότητες (με την χρονολογική σειρά που έχουν ανακοινωθεί) των κ.κ. Αθανάσιου Μεριβάκη, Σπύρου Σαπουνά, Αποστόλη Θωμόπουλου, Δημήτρη Καϊμά και Σωτήρη Σταμόπουλου και πλέον αυτή του κ. Θωμά που όπως φαίνεται κατεβαίνει με αρκετές αξιώσεις στον προεκλογικό στίβο. Σωτήρης Κύρμπας.
http://www.proinoslogosnews.gr/