ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΜΕΡΙΒΑΚΗΣ. ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ..


Κρίθηκε οριστικά αθώος από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας (κατηγορούνταν για πράξη ψευδούς βεβαίωσης) και... κατέρχεται πανηγυρικά για δήμαρχος Φαρκαδόνας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Δικαστικό ρεπορτάζ του trikalavoice.gr  αθώος κρίθηκε την Πέμπτη από το Τριμελές Εφετείο Πλημ/των Λάρισας , σε δεύτερο βαθμό,ο Θανάσης Μεριβάκης για την πράξη της ψευδούς βεβαίωσης. Ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας φερόταν ως κατηγορούμενος για την έκδοση άδειας λειτουργίας του καταστήματος "Ποσειδώνιο" στη Φαρκαδόνα ιδιοκτησίας Θ. Θωμά, που δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις. Ύστερα από μια διεξοδική ακροαματική διαδικασία , το δικαστήριο δέχτηκε   στο σύνολο τους, τους ισχυρισμούς των πληρεξουσίων δικηγόρων του Θανάση Μεριβάκη, Ευαγγελίας Σπυροπούλου και Κώστα Καραλή, σύμφωνα με τους οποίους η υπογραφή του Θ. Μεριβάκη υφαρπάχτηκε από υπάλληλο του Δήμου Φαρκαδονας.
Πλέον ο Θανάσης Μεριβάκης, απαλλαγμένος από οποιοδήποτε βάρος, δηλώνει στοtrikalavoice.gr,  ότι «εντός των ημερών συγκαλώ τη δημοτική μας ομάδα και κατεβαίνουμε οριστικά για τη νίκη και την ανατροπή, στο Δήμο Φαρκαδόνας».
http://www.trikalavoice.gr/Δημοσίευση: Βασίλης Αλεξίου Στις