ΔΕΛΤΙΟ ΑΞΙΑΣ 1 ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ * ΚΕΡΔΙΣΕ 3.000.000 ευρώ* στο Λόττο! Σάββατο,


lotto.farkadona

Αποτελεί ένα μικρό επαρχιακό πρακτορείο του ΟΠΑΠ.
 Παρά το περιορισμένο του χώρου ήρθε να δώσει μέσω του ΛΟΤΤΟ τόσα χρήματα που δεν μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.
 Ο λόγος για το πρακτορείο του ΟΠΑΠ της κα Γλυκερίας Κοτσιογκόλου που βρίσκεται επί της οδού Γεωργίου Καραϊσκάκη 47 στην Φαρκαδόνα Τρικάλων.
 Ένα πρακτορείο που το περασμένο Σαββατοκύριακο ανέδειξε ένα «υπερτυχερό» που κέρδισε τόσα χρήματα, ώστε οι γείτονές του να φωνάζουν «το δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο της γειτονιάς μας – η τύχη ήρθε και μας προσπέρασε!».
 Μετά τα αλλεπάλληλα τζακ ποτ στο ΛΟΤΤΟ, η 1.397η κλήρωση ανέδειξε ένα υπερτυχερό, που κατέθεσε το περασμένο Σάββατο στο πρακτορείο της κα Κοτσιογκόλου, ένα απλό δελτίο του 1 ευρώ, κερδίζοντας 3.000.000 ευρώ. Μόλις με 1 ευρώ που πραγματικά θα αλλάξει ριζικά από εδώ και περά τη ζωή και την οικογένεια ενός ανθρώπου.
 Πάντως μέχρι και χθες ο υπερτυχερός που κοιμήθηκε φτωχός και ξύπνησε πλούσιος παρέμεινε άφαντος.
 Σύμφωνα πάλι με εκτιμήσεις που προέρχονται από την ιδιοκτήτρια του πρακτορείου αλλά και από πελάτες του καταστήματος ο κάτοχος του τυχερού δελτίου ενδεχομένως να προέρχεται από μεσαία λαϊκά στρώματα, καθώς οι περισσότεροι που επισκέπτονται το πρακτορείο είναι μικρομεσαίοι οικογενειάρχες και εργαζόμενοι.
 Οι φήμες το τελευταίο διήμερο στην Φαρκαδόνα είναι πολλές. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα.
Το περασμένο Σαββάτο που παίχτηκε το δελτίο στην Φαρκαδόνα διεξαγόταν και η λαϊκή αγορά, με την περιοχή και το πρακτορείο να επισκέπτονται και πολίτες άλλων χωρίων, της περιοχής αλλά και όμορων νομών.
 Σημειωτέον ότι στην Φαρκαδόνα πρώτη φορά έχουν δοθεί μέσω τυχερού παιχνιδιού τόσο πολλά χρήματα. Ειδικά το συγκεκριμένο πρακτορείο θεωρείται ιδιαίτερα γουρλίδικο, καθώς στις 5 Απριλίου του 2009 στην τότε 965ης κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ είχε δώσει μέσω της τότε ιδιοκτήτριας του κα Μαρία Αντωνίου το ποσό του 1.022.355,12 ευρώ.
 Για μια ακόμη φορά μέσω της νέας ιδιοκτήτριας στο πρακτορείο ήρθε να φωλιάσει εκ νέου η θεά τύχη. Η «ΕΡΕΥΝΑ» μίλησε με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος στο οποίο παίχτηκε το τυχερό δελτίο. Η κα. Κοτσιογκόλου δεν έκρυβαν την χαρά της για την επιτυχία.
Ευχήθηκε στον τυχερό «καλοφάγωτα» και πάντα με επιτυχίες.
 Όσο για την επιτυχία του πρακτορείο της, δήλωσε υπερήφανη που από το κατάστημα της δόθηκε αυτό το τόσο μεγάλο ποσό. Ταυτόχρονα δεν παρέλειψε να συστήσει συνετή διαχείριση των χρημάτων.