Άρχισε την προπόνηση στο ψέμα πριν μπει στη βουλή !!!! «Ένας ολυμπιονίκης δεν μπορεί να ανήκει ούτε στο ΠΑΣΟΚ, ούτε στη Ν.Δ.έλεγε.!!» Θα πολιτευτεί με το ΠΑΣΟΚ αφού θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας !..

«Ένας ολυμπιονίκης δεν μπορεί να ανήκει ούτε στο ΠΑΣΟΚ, ούτε στη Ν.Δ.»
«Εμένα με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω» λέει μία λαϊκή ρήση, που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του ολυμπιονίκη αρσιβαρίστα, Πύρρου Δήμα, ο οποίος τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εκλογές. Αυτά σήμερα, στις 24 Απριλίου του 2012 και λίγες μέρες πριν τις εκλογές του 2012.
Δυόμισι χρόνια, όμως, πριν, στις 16 Σεπτεμβρίου του 2009, δηλαδή κατά την τότε προεκλογική περίοδο, ο κύριος Δήμας δήλωνε σε συνέντευξή του στο site nenanews.gr, σχετικά με τις φήμες, που τον ήθελαν να κατεβαίνει υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ:
«Θέλω να ξεκαθαρίσω, πως ούτε καμία επίσημη πρόταση υπήρξε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ και ούτε έχω ασφαλώς σκοπό να πολιτευτώ».
- Εάν υπήρχε πρόταση θα τη δεχόσασταν ;
«Σίγουρα μια τέτοια πρόταση θα ήταν τιμητική, αλλά δεν είμαι έτοιμος, ούτε έχω βλέψεις για κάτι τέτοιο. Ένας Ολυμπιονίκης δεν μπορεί να ανήκει ούτε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., ούτε στη Ν.Δ. Ανήκει στον ελληνικό λαό. Άλλωστε εγώ έμαθα να σηκώνω ψηλά την ελληνική σημαία και όχι τη σημαία κάποιου κόμματος».
Πώς αλλάζουν οι καιροί...
http://www.gkourou.com/