Ξάνθος Νάτσινας: Τα ρούχα και τα παπούτσια που συγκεντρώθηκαν από το Δήμο Φαρκαδόνας δεν αποδόθηκαν στους πρόσφυγες, αντιθέτως πετάχτηκαν στο παλιό φυτώριο.


Την περασμένη άνοιξη ο Δήμος Φαρκαδόνας απηύθυνε κάλεσμα στους δημότες προκειμένου να συγκεντρωθούν ρουχισμός και υποδήματα, τα οποία θα προσφερόταν στους πρόσφυγες που είχαν μεταφερθεί στα Τρίκαλα και στο γειτονικό με το Δήμο, Κουτσόχερο.

Η ανταπόκριση των δημοτών και των φορέων ήταν πραγματικά συγκινητική καθώς είχαν συγκεντρωθεί αρκετά ρούχα και παπούτσια, με σκοπό να διατεθούν στους πρόσφυγες.
Αυτά τα είδη, όπως αποδεικνύεται και σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών Φαρκαδόνας κ. Ξάνθος Νάτσινας δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους. Αντιθέτως, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο κ. Νάτσινας, τα ρούχα και τα παπούτσια πετάχτηκαν στο παλιό φυτώριο του Δήμου, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το κέντρο της Φαρκαδόνας.
Οι φωτογραφίες που κοινοποίησε στο ΚΡΗΝΗ LIVE  ο πρόεδρος των ΕΒΕ Φαρκαδόνας είναι αποκαλυπτικές, μιας και τα ρούχα βρίσκονται πεταμένα εντός και εκτός από τις σακούλες που είχαν συγκεντρωθεί.
«Τα ρούχα που συγκεντρώθηκαν δεν πήγαν ποτέ στη φτώχια και την εξαθλίωση στην οποία βρίσκονται οι πρόσφυγες, Αντιθέτως πετάχτηκαν από το Δήμο στο χώρο του παλιού φυτωρίου. 
Ως Ένωση ΕΒΕ καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την απαράδεκτη ενέργεια του Δήμου, που δεχόταν προσφορές των δημοτών, οι οποίες ποτέ δεν παραδόθηκαν στους αποδέκτες», σημείωσε ο κ. Ξάνθος Νάτσινας.
http://krinitrikalon.gr