Ζητούνται νοσηλευτές στο Ηνωμένο Βασίλειο Ζητούνται νοσηλευτές στο Ηνωμένο Βασίλειο.To νοσοκομείο "Whittington Hospital" ενδιαφέρεται για την άμεση πρόσληψη νοσηλευτών και νοσηλευτριών στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Για αυτό τον λόγο, αντιπροσωπεία του oργανισμού «Whittington Health», που ασχολείται με θέματα προσλήψεων νοσηλευτών από την Ελλάδα, αποτελούμενη από τους: Alison Kett (Head of Nursing) Maria Lygoura, (Matron – Lead Nurse), Sarah Oliphant, (Recruitment manager), Christine Lawlor (Lead District Nurse) Judy Fynaut, (Matron), πρόκειται να επισκεφθεί το ΤΕΙ Θεσσαλίας στις 6 & 7 Ιουνίου 2016.
Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα 34 του τμήματος Νοσηλευτικής του Ιδρύματος.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό και απευθύνεται σε πτυχιούχους νοσηλευτές 4ετούς φοίτησης.
Το Whittington Hospital είναι νοσοκομείο του αγγλικού εθνικού συστήματος υγείας (NHS) και προγραμματίζει μεταξύ άλλων επίσκεψη σε 4 πόλεις της Ελλάδας με σκοπό την ενημέρωση των υπηρεσιών, θέσεων εργασίας, συνεντεύξεις και άμεση πρόσληψη επιτυχόντων.
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στον Καθηγητή Εφαρμογών του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ. Παραλίκα Θεοδόσιο. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2410 684345 και στο e mail: paralikas@teilar.gr
http://www.thessalianews.gr/