Οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.


Αναρτήθηκαν στα Λύκεια του Νομού Τρικάλων, οι βαθμοί των Πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ-Β΄ (στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα).
Με τον τρόπο αυτό μπήκε τέλος στην 1η φάση της αγωνίας των χιλιάδων μαθητών που εξετάστηκαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2015.
Οι υποψήφιοι μπορούν -επίσης- να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας (http://results.it.minedu.gov.gr), πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους σε κεφαλαίους Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η βαθμολογία των υποψηφίων στα ειδικά μαθήματα θα ανακοινωθεί αργότερα, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η διαδικασία εξετάσεων στα μαθήματα αυτά.
Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων ολοκληρώνονται αύριο με την εξέταση των Γερμανικών και των Ιταλικών. Σήμερα, οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στον Έλεγχο Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων.

Από το υπουργείο υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ θα πρέπει, μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στα αγωνίσματα.
Εξάλλου, μέχρι την Τρίτη 7 Ιουλίου, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνσηhttp://exams.it.minedu.gov.gr.
Όσον αφορά τους βαθμούς των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α΄, καθώς και των ΕΠΑΛ-Β΄ (μαθήματα ειδικότητας) θα αναρτηθούν το μεσημέρι της ερχόμενης Πέμπτης στα ΕΠΑΛ της χώρας.

ΓΡΑΠΤΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων (αναγράφεται στο καρτελάκι ταυτότητας υποψηφίου) και τα 4 αρχικά των ονομαστικών στοιχείων σας με τη σειρά: Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο και πατήστε ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.

Παρακαλώ εισάγετε τους χαρακτήρες όπως φαίνονται στην παραπάνω εικόνα.
Δεν παίζει ρόλο αν τους εισάγετε με κεφαλαία ή πεζά.