Η ΔΕΥΑ Φαρκαδόνας αιτείται την πρόσληψη 5 υπαλλήλων


Με κυρίαρχο θέμα συζήτησης εκείνου της πρόσληψης προσωπικού συνεδρίασε χθες το διοικητικό συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας.
Μετά την εξέταση των αναγκών, τρεχουσών και έκτακτων εποχικών, που προκύπτουν στην Επιχείρηση, η διοίκηση αποφάσισε να αιτηθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας την πρόσληψη 5 υπαλλήλων.
Οι θέσεις κατανέμονται σε 2 υδραυλικούς, 2 γενικών καθηκόντων κι ενός χειρίστη σκαφτικού μηχανήματος jcb.
Οι υπάλληλοι θα προσληφτούν μέσω ΑΣΕΠ με 8μηνες συμβάσεις εργασίας. Η απόφαση για την πρόσληψη προσωπικού ήταν ομόφωνη και θα κοινοποιηθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας. Το αίτημα θα μεταβιβαστεί στο υπουργείο Εσωτερικών που είναι αρμόδιο να αποφανθεί για την έγκριση των θέσεων.
Στην παρούσα φάση το ενδιαφέρον στρέφεται στον αριθμό των θέσεων που θα εγκριθεί από το αρμόδιο υπουργείο. Η Δημοτική Επιχείρηση ευελπιστεί στην έγκριση του καλύτερου δυνατού αριθμού προκειμένου να εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες που παρουσιάζονται στην Υπηρεσία μετά και τις ελλείψεις προσωπικού που την ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια και δεν την αφήνουν περιθώρια για να εξυπηρετήσει στο έπακρο τις υποχρεώσεις της.
Κατά την συνεδρίαση τέθηκαν επί τάπητος και οι αιτήσεις δημοτών για διάφορα ζητήματα που αφορούν την ύδρευση και την αποχέτευση στις οικίες και στις επιχειρήσεις τους στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου.
http://krinitrikalon.gr/