Κίνημα Λαού Δήμου Φαρκαδόνας: από καφενείο σε καφενείο και από χωριό σε χωριό!


Από καφενείο σε καφενείο και από χωριό σε χωριό γυρίζει τον τελευταίο καιρό κλιμάκιο του Κινήματος Λαού στον Δήμο Φαρκαδόνας.
Πολίτες προερχόμενοι από διάφορους πολιτικούς χώρους, κοινωνικές τάξεις και επαγγελματικούς κλάδους (αγρότες, κτηνοτρόφοι, εργάτες, επαγγελματίες, επιστήμονες, οικοδόμοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, κ.λπ.), που βιώνουν τη σκληρή καθημερινότητα, αλλά και την εγκατάλειψη του Δήμου βλέπουν το ΚΙΝΗΜΑ ΛΑΟΥ ως τη μόνη ελπίδα σήμερα.
Δηλώνουν ευθαρσώς ότι θα το στηρίξουν, γιατί το νιώθουν ως κομμάτι του εαυτού τους, που δεν έχει καμιά σχέση και ομοιότητα με όλες τις δημοτικές παρατάξεις που γνώρισαν μέχρι τώρα. Ούτε με κατεστημένα ή ομάδες συμφερόντων. Είναι σίγουροι ότι με το ΚΙΝΗΜΑ ΛΑΟΥ στα ηνία, ο Δήμος Φαρκαδόνας θα γυρίσει πραγματικά σελίδα και θ' αποτελέσει μάλιστα το παράδειγμα για άλλους δήμους.
Το ΚΙΝΗΜΑ ΛΑΟΥ αριθμεί ήδη δεκάδες μέλη και έχει στήσει οργανωτικούς πυρήνες στα μισά απ' τα 18 χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας. Σύντομα θα έχει ολοκληρώσει το οργανωτικό του δίχτυ και στα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα.
Πολύ σύντομα θα λάβει χώρα και η ανοιχτή δημόσια συγκέντρωση, όπου με την παρουσία όσο γίνεται περισσότερων δημοτών θα γίνει η τελική συγκρότηση, η ανάδειξη οργάνων και η επιλογή του υποψηφίου Δημάρχου Φαρκαδόνας.
«Οι μήνες που απομένουν μέχρι την εκλογική αναμέτρηση τον Μάη θα είναι πυκνοί σε περιεχόμενο και δράσεις», λένε στελέχη του Κινήματος.