ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΓΕΦΥΡΑ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ


Επιτέλους... τέλος για τη γέφυρα που ενώνει τους Νομούς Λάρισας και Τρικάλων, η οποία γίνεται «δίδυμη» και ολοκληρώνει, σχεδόν, τον αυτοκινητόδρομο...
Τα έργα στη γέφυρα, η οποία γίνεται ακριβώς δίπλα από την υπάρχουσα και θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του ενός ρεύματος κυκλοφορίας (προς Λάρισα) είχαν στοιχειώσει και με χρήματα που εξασφαλίστηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας άρχισαν και πάλι, μόλις στα τέλη του 2013. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες τουtrikalavoice.gr 
 τα έργα σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί και μέσα στον επόμενο μήνα η νέα γέφυρα αναμένεται να παραδοθεί στη κυκλοφορία, ολοκληρώνοντας σε ένα μεγάλο ποσοστό την ε.ο. Τρικάλων-Λάρισας (απομένουν 5-6 χιλιόμετρα από τη πλευρά της Λάρισας).
Ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός μιλώντας στο trikalavoice.gr  κάνει λόγο για «έργο ουσίας και ανάπτυξης, που εξασφαλίζει, ασφαλείς και γρήγορες μετακινήσεις για όλους.
 Ήταν δέσμευσή μας και το πράξαμε, να ολοκληρώσουμε την ε.ο. Τρικάλων-Λαρίσης. Προχωράμε με αναπτυξιακό προσανατολισμό για τα επόμενα χρόνια...».
http://www.trikalavoice.gr/  Δημοσίευση: Βασίλης Αλεξίου Στις