video... ΞΥΛΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ , Ανάμεσα σε Παναθηναϊκούς και Ολυμπιακούς,


Μια Κωνσταντινούπολη στο πόδι με την συμπεριφορά των Ελλήνων οπαδών που ταξίδεψαν (δήθεν) για το φάιναλ φορ, αλλά στο μυαλό τους προφανώς είχαν να δείξουν την... ελληνική παράδοση στο ξύλο!
Μετά τα σοβαρά επεισόδια στην Αγιά Σοφιά ανάμεσα σε Παναθηναϊκούς και Ολυμπιακούς,
είχαμε δεύτερο γύρο, αυτή τη φορά ανάμεσα σε Παναθηναϊκούς και Τούρκους της Γαλατασαράι που ετοιμάζονταν να πάνε στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το ποδοσφαιρικό ντέρμπι με τη Φενέρ. Καρεκλιές, ανταλλαγή φωτοβολίδων και μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα στις δύο «εμπόλεμες» πλευρές συνέθεσαν το σκηνικό της ντροπής, πριν επέμβουν οι τουρκικές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για τραυματισμό ενός 12χρονου αγοριού, από τη συμπλοκή λίγο νωρίτερα οπαδών της Γαλατά με της Φενέρ!
 Μάλιστα το γεγονός καταγράφηκε από και από τις κάμερες του CNN Turk, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τα σχετικά βίντεο από τα όσα συνέβησαν στην πλατεία Ταξίμ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η είδηση έπαιξε ως «πρώτο θέμα» στο CNN Turk. Eίχαν προηγηθεί τα επεισόδια και μάλιστα σοβαρά, ανάμεσα σε φίλους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.
Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στην περιοχή της «Αγίας Σοφίας» (σ.σ. αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο του ιστορικού Ναού) στο κέντρο δηλαδή της Κωνσταντινούπολης, υπεράριθμοι οπαδοί του «τριφυλλιού» (σ.σ. τουλάχιστον 500), έστησαν ενέδρα σε μια μερίδα φίλων των Πειραιωτών και στη συνέχεια ακολούθησε σκηνικό «πόλέμου» με τους οπαδούς των δύο «αιωνίων» να έρχονται στα χέρια! Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχει τραυματισμός ενός φίλου των «ερυθρολεύκων», ο οποίος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Κάτι που έκανε την ατμόσφαιρα όχι και τόσο ευχάριστη σε μια περιοχή που κυκλοφορούν πολλοί τουρίστες και σίγουρα το θέαμα που αντίκριζε κανείς δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Πάντως συλλήψεις δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής.
 Μάλιστα το γεγονός κάλυψαν και πολλά τουρικά τηλεοπτικά συνεργεία που βρέθηκαν επί τόπου, κάτι που όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν ήταν ό,τι καλύτερο για την εικόνα του ελληνικού μπάσκετ.