Αφού τον πειράζει το ποτό γιατί τον δίνουν και πίνει!!!!! Κος Μαγκούφης , στράφηκε και κατά του Κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και συγκεκριμένα τους χαρακτήρισε ‘’ χουντικό κόμμα’’.


- Καταγγελία των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" που μιλάνε για "χτυπήματα κάτω από την ζώνη"
- Μιλάνε και για προσπάθεια "φίμωσης" καθώς δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να παρέμβουν "στον αέρα".
Στην πρωινή εκπομπή του ράδιο Ζυγός της 27/4/2012 ο καλεσμένος υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων Κος Μαγκούφης , στράφηκε κατά του Κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και συγκεκριμένα μας χαρακτήρισε ‘’ χουντικό κόμμα’’.
Άμεσα η Κα Φωτεινή Αθανασοπούλου , υποψήφια Βουλευτής του Ν. Τρικάλων με τους Ανεξάρτητους Έλληνες , προσπάθησε 2 φορές να κάνει παρέμβαση και να απαντήσει στον Κύριο Μαγκούφη αλλά το ‘’ ραδιόφωνο ‘’ προφασιζόμενο διάφορα , ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
Γιατί άραγε ; Εσείς λέτε στον αέρα ότι είστε Δημοκράτες , γιατί δεν καλείτε και εμάς να ακουστούν οι θέσεις μας ;
Μάλλον εμείς δεν έχουμε μεθόδους εξασφάλισης δημοσιότητας με αλλά μέσα , πέραν της άμεσης και διαυγούς επικοινωνίας μας με το λαό. Όσο για τον Κύριο Μαγκούφη του απαντάμε τα εξής : Κύριε Μαγκούφη , δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε και να βλέπετε εχθρούς παντού μπροστά σας . Στον Νομό Τρικάλων αρκετοί από τους ανθρώπους που σας τίμησαν στο παρελθόν , θα είναι τώρα μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες , είναι και αυτοί χουντικοί ;
Λυπούμαστε για το Πολιτικό σας ύφος , θα περιμέναμε ειλικρινά ευγένεια και όχι χτυπήματα κάτω από την ζώνη .
Ο χαρακτηρισμός αυτός παραπέμπει στο ΄΄ σύστημα ΄΄ που εσείς υπηρετείτε και όχι σε ανθρώπους που διαβουλεύτηκαν Πανελλαδικά και σχημάτισαν έναν Πολιτικό φορέα που αγκαλιάζει της προσδοκίες τους και παλεύει για έξοδο από την εξαθλίωση και τον εξευτελισμό , που επιτύχατε κατά παραγγελία .
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες , είναι κίνημα χωρίς ταμπέλες , χωρίς ιδιοτέλειες , τώρα αν εσείς επιθυμείτε να μας βάλετε ταμπέλα , μάλλον σας προλάβαμε
΄΄ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ