Γιαούρτωσαν τον Σωτήρα μας!! Επίθεση δέχθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από έναν ηλικιωμένο που βρισκόταν στην αίθουσα όπου διεξάγονται οι εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης του επιτέθηκε εκτοξεύοντας εναντίον του γιαούρτι!!!!!

Αμέσως οι παριστάμενοι έσπευσαν να σύρουν εκτός αίθουσας τον ηλικιωμένο και ο κ. Βενιζέλος αποχώρησε προσωρινά, λίγο πριν ανέβει στο βήμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης.
Οι συνεργάτες του κυρίου Βενιζέλου κάνουν λόγο για προβοκάτσια, ενώ βουλευτής σχολίασε χαρακτηριστικά πως κάποιοι «στήνουν νέο σκηνικό Ρέλλου».
Πάντως, ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος έδειξε απόλυτα ψύχραιμος, ενώ συνεργάτες του έλεγαν πως ο δράστης είναι προβληματικό άτομο, έκαναν λόγο για αμελητέο περιστατικό, αλλά διευκρίνιζαν πως είναι προφανείς οι ευθύνες της ασφάλειας και των διοργανωτών.
Λίγο αργότερα από το ατυχές για τον ίδιο περιστατικό, ο υπουργός Οικονομικών και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από το βήμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης δήλωσε: «Χθες συνετελέσθηκε η μεγαλύτερη αναδιάρθρωση χρέους στην παγκόσμια ιστορία», παρατηρώντας ότι ο πλανήτης βλέπει πλέον την Ελλάδα διαφορετικά. Η βλάβη που έχει επέλθει στη διεθνή επωνυμία της χώρας, είπε ο κ. Βενιζέλος, αρχίζει σιγά σιγά να αντιστρέφεται.
Τόνισε επίσης ότι θα πρέπει «να μετατρέψουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ σε ένα γνήσια λαϊκό και πατριωτικό κίνημα». «Πικράναμε το λαό, αλλά δεν χάσαμε την ψυχή μας», είπε χαρακτηριστικά.