Έκλεψαν πετρέλαιο από σχολείο των ΣοφάδωνΣχολικές μονάδες του Δήμου Σοφάδων έβαλαν στο στόχαστρό τους επιτήδειοι, καθώς το σαββατοκύριακο, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από τις δεξαμενές του 4ου Νηπιαγωγείου Σοφάδων περίπου 500 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης.
Η κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της Δευτέρας και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σοφάδων κ. Φ. Τσέλιος μετά από αυτοψία που έκανε, μετέβη στο Α.Τ. Σοφάδων όπου κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων. Το πρωί της ίδιας μέρας έγινε αντιληπτή και η διάρρηξη του Λυκείου Λεονταρίου.
Ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Σοφάδων κ. Ε. Τσουκνίδας αφού ενημερώθηκε από το Διευθυντή της Σχολικής Μονάδας και αφού διαπίστωσε επιτόπου τις φθορές που προκλήθηκαν και τα αντικείμενα που εκλάπησαν (μονάδες υπολογιστών, οθόνες, πληκτρολόγια καθώς και το κυλικείο του σχολείου) κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων στο Α.Τ. Σοφάδων.
Όπως χαρακτηριστικά επισήμαναν οι Πρόεδροι των Σχολικών επιτροπών του Δ. Σοφάδων, τα κρούσματα παραβατικότητας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σοφάδων αυξάνονται και γι' αυτό χρειάζεται ενίσχυση της αστυνόμευσης. Μέχρι σήμερα κανείς από τους υπαίτιους δεν έχει συλληφθεί με αποτέλεσμα οι ζημιές να επαναλαμβάνονται.....Tags: ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΟΦΑΔΩΝ