Έπαιξαν μπουνιές για έναν άνδρα που δεν είχε δεσμό με καμμία από αυτές

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Χαλκίδα, όταν δύο γυαναίκες πιάστηκαν στα χέρια για τα μάτια ενός 40χρονου άνδρα ο οποίος είναι παντρεμένος με δύο παιδιά, και δεν έχει δεσμό με καμμία από αυτές! Όπως μεταδίδει το evianews.gr, όλα ξεκίνησαν πριν από έξι μήνες όταν μετακόμισε στην πολυκατοικία που μένουν οι δύο γυανίκες.
 Ανύπαντρες και οι δύο αγνοώντας ότι ο σαραντάρης είχε οικογένεια, άρχισαν να τον φλερτάρουν. Πρόκειται για μία 35χρονη και μία 30χρονη που έμεναν στον ίδιο όροφο. Κατά τους χειμερινούς μήνες όπου και αν το συναντούσαν άρχιζαν να του λένε για τον κακό καιρό, για το πόσο καλή επιλογή έκανε που πήγε να μείνει εκεί και πολλά άλλα.
 Του έπιαναν την κουβέντα για πάνω από μισάωρο και προσπαθούσαν να τον καθυστερούν προκειμένου να τον ...γδύνουν με τα μάτια τους.
Ο άτυχος όμως άνδρας δεν έδειχνε να τσιμπά και αυτό ήταν που έκανε τις «άγριες»γειτόνισσες να τσιτώσουν τα νεύρα τους. Και ο καβγάς δεν άργησε να έρθει όταν συναντήθηκαν στην πυλωτή, την ώρα που η 35άρα γυρνούσε από την λαϊκή. Κουβέντα στην κουβέντα, οι φωνές τους χτύπησαν κόκκινο και άρχισαν να μαλλιοτραβιούνται.
 Μάλιστα η 35χρονη άρχισε να πετά από τις τσάντες της ντομάτες που είχε πάρει από ένα πάγκο της λαϊκής. Σηκώθηκε όλη η πολυκατοικία στο πόδι και βέβαια κανένας τους δεν καταλάβαινε τον λόγο. Άκουγε μόνο τις τσιρίδες και τίποτα άλλο.
 Μάλιστα τις φωνές άκουσε και η γυναίκα του 40χρονου άνδρα που πήγε να τις χωρίσει αλλά βέβαια ποτέ δεν έμαθε τον λόγο.
Μάλιστα μετά τον καβγά, και την αποχώρηση των πρωταγωνίστριων από το σημείο, φιλοτιμήθηκε να πάρει την σκούπα και να καθαρίσει την είσοδο μιας και η καθαρίστρια της πολυκατοικίας θα έρχονταν μετά από τέσσερις μέρες.
 Βέβαια αν ήξερε τον πραγματικό λόγο του καβγά, τότε την σκούπα δεν θα την χρησιμοποιούσε για να καθαρίσει αλλά για να δώσει ένα χεράκι ξύλο στις «άγριες γειτόνισσες».