Το σκηνικό που στήθηκε ήταν καθαρά κινηματογραφικό, καθώς περίπου 20 άτομα έδρασαν συντονισμένα, προσέγγισαν το στόχο τους, αιχμαλώτισαν τους τρεις αλλοδαπούς εργαζόμενους και με μεγάλα φορτηγά, έκλεψαν 300 αμνοερίφια μέσα σε μία ώρα!


Μια ασυνήθιστη ληστεία σημειώθηκε χθες το μεσημέρι σε κτηνοτροφική μονάδα στο χωριό Αχίλλειο, του νομού Λάρισας.
 Το σκηνικό που στήθηκε ήταν καθαρά κινηματογραφικό, καθώς περίπου 20 άτομα έδρασαν συντονισμένα, προσέγγισαν το στόχο τους, αιχμαλώτισαν τους τρεις αλλοδαπούς εργαζόμενους και με μεγάλα φορτηγά, έκλεψαν 300 αμνοερίφια μέσα σε μία ώρα! Η ληστεία εκτυλίχθηκε στις 2 μετά το μεσημέρι χθες, στη μονάδα του κτηνοτρόφου από τον Αλμυρό, την οποία λειτουργεί στο Αχίλλειο του Δήμου Κιλελέρ, 300 περίπου μέτρα από το χωριό.
 Εκείνη την ώρα στη μονάδα βρίσκονταν τρεις αλλοδαποί εργαζόμενοι, ηλικίας από 20 έως 30 ετών. Αιφνιδιάστηκαν στη θέα της εισβολής δεκάδων ατόμων, ενώ ορισμένοι από τους δράστες με ξύλα στα χέρια, τους επιτέθηκαν και τους χτύπησαν, για να τους κλειδώσουν μέσα σε ένα αυτοκίνητο.
 Η αστυνομία διεξάγει έρευνες ενώ ο ιδιοκτήτης της κτηνοτροφικής μονάδας φέρεται στην κατάθεσή του να κατονόμασε τους «εγκεφάλους» της ληστείας με τους οποίους είχε οικονομικές διαφορές.