Παίρνονται Αποφάσεις Για Την Φαρκαδόνα Χωρίς Να Ενημερώσουν Την Δημοτική Κοινότητα; Ποιος Ο Λόγος Να Συνεδριάζουμε;.. Χρήστος Καραμάνος (Εκλ. Μέλος).

Μετά από ένα σχεδόν ολοκληρωμένο χρόνο θητείας μας, σαν δημοτική κοινότητα Φαρκαδόνας, μπορώ να πω με λύπη πως έχουμε μηδενικό αποτέλεσμα.
Με πληγώνει και νιώθω αδικημένος διότι σε άλλες δημοτικές κοινότητες του Καλικρατικού Δήμου λειτουργούν τα γραφεία ενώ εμείς δεν έχουμε ούτε μια αίθουσα συνεδριάσεων. Ποιος έχει την ευθύνη;
Έχουμε πάρει 22 έγκυρες αποφάσεις και δεν έχουν περάσει ούτε μια στο δημοτικό συμβούλιο. Πόσο ακόμα θα συνεχιστεί αυτό;
Παίρνονται αποφάσεις για την Φαρκαδόνα χωρίς να ενημερώσουν την Δημοτική Κοινότητα;
Ποιος ο λόγος να συνεδριάζουμε;
Πέραν από όλα αυτά η Φαρκαδόνα πριν ένα χρόνο είχε τα πάντα, όλες τις υπηρεσίες που αρμόζουν στην έδρα του Δήμου, κάποιοι πάλεψαν να τα φέρουν και τώρα φεύγουν ένα ένα… Που θα φτάσει αυτό δεν υπάρχει καν ούτε υποτυπώδες καθαριότητα, τα σιντριβάνια έχουν γίνει εστίες μολύνσεως ένα ξύλινο κιόσκι που έχει παρθεί άδεια κατεδαφίσεως μένει εκεί καταντώντας οικία ποντικιών στο κέντρο της πλατείας.
Μερικοί θα νομίζουν ότι κάνω αντιπολίτευση και αν κάνω, κάνω και στον εαυτό μου αλλά η πραγματικότητα είναι ότι μερικοί εκλεχτήκαν με κύριο στόχο τους τον αφανισμό της Φαρκαδόνας.
Ελπίζω να σταματήσει αυτό ως εδώ και το καινούργιο έτος να φέρει υγεία και ανάπτυξη και όχι αψιμαχίες ευνόησες προσωπικών συμφερόντων........Χρήστος Καραμάνος (εκλεγμένο μέλος)http://www.trikalanews.gr/article/40882/