Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις – Συνεχής Ενημέρωση


ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Μετά το «χαστούκι» των Ευρωπαίων ηγετών στον Γιώργο Παπανδρέου στις Κάννες σχετικά με την πρόθεσή του να τεθεί σε δημοψήφισμα η νέα δανειακή σύμβαση, το κυβερνών κόμμα συγκλονίζεται.
Η διαφοροποίηση του Ευάγγελου Βενιζέλου σχετικά με το νέο ερώτημα, ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην Ευρωζώνη που μας επέβαλαν οι ξένοι ηγέτες φέρνει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.
Ο ένας μετά τον άλλον τα κορυφαία στελέχη τάσσονται κατά του δημοψηφίσματος.
Μόνο οι «σληροί» Παπανδρεϊκοί υποστηρίζουν αυτήν την στιγμή το δημοψήφισμα
09:18
Ισχυροποιείται η πληροφορία ότι επίκειται ανεξαρτητοποίηση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ . Αναμένουμε την επίσημη δήλωση.
 09:23
Ο Κώστας Σκανδαλίδης ζήτησε να μην γίνει δημοψήφισμα και να συγκλιθεί άμεσα η ΚΟ του κόμματος. Αλλιώς όπως τόνισε δεν θα έχει νόημα η αυριανή ψήφος εμπιστοσύνης.
 09:25
Η Εύα Καϊλή ανεξαρτητοποιήθηκε
09:32
09:45

09:55
"Δεν υπάρχει θέμα δημοψηφίσματος για την Ευρωζώνη" δηλώνει και ο Πάρις Κουκουλόπουλος. Ενότητα - Ψυχραιμία- Νηφαλιότητα και πανω από όλα η Πατρίδα δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών στο Mega 
 10:05
"Πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον δηλώνει η Ντόρα Μπακογιάννη.
10:10
Συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ζήτησε και ο Κώστας Γείτονας τονίζοντας πως δεν υπάρχει θέμα δημοψηφίσματος για την Ευρωζώνη
10:16 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ SPNEWS
Συνάντηση Χρυσοχοϊδη - Βενιζέλου στο Υπουργείου Οικονομικών. Επίκειται και συνάντηση Ρέππα- Βενιζέλου. Ζυμώσεις για την επόμενη μέρα.
 10:19 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ SPNEWS
 12 βουλευτές έχουν ζητήσει από τον Πρωθυπουργό να παραιτηθεί για να πάμε σε εκλογές στις 04 Δεκεμβρίου και να αποσύρει το δημοψήφισμα αλλιώς αύριο δεν δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης.
 10:25
 10:32
Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, θα συνεδριάσει σήμερα, Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, στις 12.00, το Υπουργικό Συμβούλιο. (Βουλή)
 10:35
Την πρόταση της για σύγκληση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας επανέλαβε η Βάσω Παπανδρέου σε δηλώσεις της έξω από τη Βουλή. ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ
10:38
 10:48
Σύγκληση ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ζήτησε ο Δημήτρης Λιντζέρης. "Η χώρα δεν μπορεί άλλο χωρίς πολιτική διεύθυνση και είναι υποόλογοι οι εμπνευστές του δημοψηφίσματος. Να ξεκινήσει τις διαδικασίες διαδοχής ο Παπανδρέου" τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ .
10:54
Κόψιμο από τον Παπανδρέου από το πρωινό briefing στο Μαξίμου του κυβερνητικού εκπροσώπου Ηλία Μόσιαλου και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Χρήστου Πρωτόπαπα.
 11:02
«Αστόχαστη και κοντόφθαλμη» χαρακτήρισε την απόφαση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος ο Νάσος Αλευράς .
11:03
Δεν επιθυμώ να συμμετάσχω στον ξαφνικό θάνατο της χώρας, αλλά στην ανάπτυξη της είπε με δηλώσεις του στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Κώστας Καρτάλης. 
11:05
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε ότι χθες η Μέρκελ υπέδειξε στον Παπανδρέου ποιον θέλει πρωθυπουργό, ενώ τόνισε ότι μιλά για πρώην πολιτικό. ...http://www.spnews.gr