Μεγαλειώδης συγκέντρωση στη φαρκαδονα,Είχε πολύ κόσμο σήμερα στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης.







Ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε όγκο και παλμό η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας
Σε μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έγιναν ποτέ στη Φαρκαδόνα μίλησε το βράδυ  της παρασκευής  ο υποψήφιος δήμαρχος του νέου Δήμου κ. Θανάσης Μεριβάκης. 
Με το μήνυμα «απόψε γυρίζουμε σελίδα και όλοι μαζί πάμε μπροστά» ο υποψήφιος δήμαρχος του νέου Δήμου Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης ανέβηκε στο βήμα για την εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό κεντρική του προεκλογική ομιλία χθες βράδυ στην πλατεία Φαρκαδόνας. Μια πλατεία που αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει τον κόσμο που συνέρρευσε από κάθε άκρη του νέου Δήμου για να δηλώσει τη στήριξη και την υποστήριξή του στον κ. Θανάση Μεριβάκη, ο οποίος έρχεται με συγκεκριμένες προτάσεις και όραμα για την ανάπτυξη του νέου Δήμου. «Απόψε, με τη παρουσία σας εδώ στέλνετε νικηφόρο μήνυμα για τη Κυριακή» συνέχισε ο κ. Μεριβάκης «μήνυμα ενότητας, αισιοδοξίας και προοπτικής για τον τόπο μας. Δείχνετε πως όλοι μαζί, ενωμένοι, μονιασμένοι, μπορούμε να δώσουμε στο τόπο μας αυτό που του αξίζει. Δείχνετε πως υπάρχει ελπίδα για ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του τόπου που γεννηθήκαμε, που μεγαλώσαμε και που ζούμε. Κι απόψε είμαστε όλοι εδώ, με τον Συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ» με ανθρώπους απ’ όλους τους κομματικούς χώρους, που αφήνουν στην άκρη τις όποιες πολιτικές διαφορές τους και ενώνουν τις δυνάμεις τους, έτοιμοι να προσφέρουν στο Δήμο μας». Ο κ. Μεριβάκης θέτει υψηλούς στόχους και όπως τόνισε στην ομιλία του «είμαστε όλοι έτοιμοι να ανασκουμπώσουμε τα μανίκια και να πιάσουμε δουλειά. Να δουλέψουμε για όσα μας αξίζουν πραγματικά. Να δουλέψουμε για όσα αξίζουν σε όλους εσάς. Είμαστε έτοιμοι να οδηγήσουμε το Δήμο μας στο δρόμο της ανάπτυξης και της προκοπής. Έτοιμοι να δώσουμε πνοή στον νέο Δήμο Φαρκαδόνας, που θα αγκαλιάζει όλα τα χωριά απ’ άκρη σ’ άκρη. Να τον κάνουμε πρωταγωνιστή των εξελίξεων τα επόμενα χρόνια. Πρωτοπόρο στις αγροτικές καλλιέργειες, μοναδικό στην κτηνοτροφική παραγωγή, κυρίαρχο στις νέες τεχνολογίες. Έναν Δήμο που θα έχει την υποδομή με την δημιουργία του ΒΙ.ΠΑ. να προσελκύσει μεγάλες επενδύσεις που θα εξασφαλίσουν εργασία και προοπτική στα νέα παιδιά. Έναν Δήμο που θα αναδείξει τις αρχαιότητες της Πέλιννας και θα καταστήσει τη περιοχή σημείο αναφοράς πανελλαδικά και όχι μόνο. Έναν Δήμο που θα δώσει κίνητρα για επενδύσεις στον τουρισμό μιας και με την ολοκλήρωση του φράγματος Νεοχωρίτη θα μπορούμε πλέον να είμαστε πρωταγωνιστές και σ’ αυτόν τον τομέα».
«Με καθαρά χέρια»
«Στο ξεκίνημα αυτού του όμορφου αγώνα για τη νέα εποχή στο Δήμο μας δεσμευτήκαμε απέναντί σας πως θα ακολουθήσουμε το δρόμο της αλήθειας» συνέχισε ο κ. Μεριβάκης και υπογράμμισε πως «εμείς έχουμε καθαρά χέρια»!!! Έθεσε δε συγκεκριμένους άξονες για τη νέα δημοτική αρχή, εφόσον όπως όλα δείχνουν, εκλεγεί ο ίδιος δήμαρχος: «ΠΡΩΤΟΣ ΑΞΟΝΑΣ: Δημοκρατική λειτουργία του Δήμου. ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΞΟΝΑΣ: Προώθηση των έργων υποδομής. ΤΡΙΤΟΣ ΑΞΟΝΑΣ: Κοινωνική μέριμνα. Θέλουμε ο Δημότης να νιώθει ασφάλεια, να αισθάνεται πάντα ότι η Δημοτική Αρχή τον νοιάζεται. Να μας νιώθει δικούς του ανθρώπους. ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΞΟΝΑΣ: Στήριξη των επιχειρηματιών και του αγροτικού και κτηνοτροφικού δυναμικού του Δήμου μας. ΠΕΜΠΤΟΣ ΑΞΟΝΑΣ: Αειφόρος ανάπτυξη και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, με προώθηση παράλληλα δράσεων ήπιας τουριστικής ανάπτυξης». 

http://www.e-erevna.gr  Του ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΓΓΑΡΑ