Υποχώρηση τιμών παραγωγού στο αιγοπρόβειο κρέας.

Κατά 18% στο αρνίσιο και κατά 33% στο κατσικίσιο κρέας υποχώρησαν το πρώτο δίμηνο του τρέχοντος έτους, με βάση τα επίσημα στοιχεία του Ελληνικού Οργανισμού Γάλακτος και Κρέατος (ΕΛΟΓΑΚ), οι τιμές παραγωγού στα κρέατα αυτά.
Μετά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, όπου οι τιμές για τους κτηνοτρόφους είχαν διαμορφωθεί κατά μέσο όρο στα 5,50 και 6 ευρώ το κιλό αντίστοιχα για το αρνίσιο και κατσικίσιο κρέας, αυτές το επόμενο δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου υποχώρησαν στα 4,50 και 4 ευρώ το κιλό αντίστοιχα.
Η εξέλιξη των τιμών παραγωγού σε αρνίσιο και κατσικίσιο κρέας (σε ευρώ το κιλό)
ΕΤΟΣ ΜΗΝΑΣ Αρνίσιο Κρέας Κατσικίσιο Κρέας....http://anagi.ana-mpa.gr
2009 Απρίλιος 5,5 5
2009 Μάιος 5,5 5
2009 Ιούνιος 5,5 5
2009 Ιούλιος 5,5 5
2009 Αύγουστος 7,5 7
2009 Σεπτέμβριος 6 6
2009 Οκτώβριος 5,5 5
2009 Νοέμβριος 5,5 6
2009 Δεκέμβριος 5,5 6
2010 Ιανουάριος 4,5 4
2010 Φεβρουάριος 4,5 4