Δράση ευαισθητοποίησης από τις Φαρκαδόνιες Γυναίκες


Το έργο που αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας χαρακτηρίζεται πολύπλευρο. Σαφώς δεν περιορίζεται αποκλειστικά στον πολιτισμό και στην ανάδειξη της πολιτιστικής παράδοσης και κληρονομιάς. Έχει ευρύτερο χαρακτήρα μιας και τα βλέμματα στρέφονται σε κοινωνικά ζητήματα, προσφέροντας υποστήριξη σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα, ειδικά σε θέματα υγείας.
Ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας, έρχεται να δείξει την ευαισθησία του μέσω εκδήλωσης που θα διοργανώσει την Παρασκευή στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας σε συνεργασία με το Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας». Εκδήλωση-δράση ευαισθητοποίησης για την Δωρεά Μυελού των Οστών.
Όπως αναφέρεται από τη διοίκηση του Συλλόγου η Εθελοντική Δωρεά Μυελού των Οστών αποτελεί μια σπουδαία πράξη προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας που εναγωνίως αναζητούν δότη για να «ξαναζήσουν». Και στην περιοχή της Φαρκαδόνας υπάρχουν αρκετοί συμπολίτες που βρίσκονται στην παραπάνω θέση, αναζητώντας σανίδα σωτηρίας και ίασης. Όσοι λοιπόν είναι στην ηλικία 18-45 ετών και χωρίς σοβαρά προβλήματα υγείας μπορούν να γίνουν αρωγοί στον παραπάνω αγώνα και παρέχοντας λίγο σάλιο αρχικά για να δώσουν ταυτόχρονα ελπίδα στους ασθενείς.
Ως πρώτη κίνηση όσοι παρευρεθούν στην πλατεία Φαρκαδόνας την Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 11:00 το πρωί θα μπορέσουν σε ειδικό σταντ που θα υπάρχει εκεί να συμπληρώσουν τη δήλωση συναίνεσης και να δώσουν δείγμα. Πληροφορίες στο τηλέφωνο του Συλλόγου 6986721151και 6979225268
Ας μην το αμελήσουμε… 
Εκδρομή την ερχόμενη Τετάρτη 
Παράλληλα με την προαναφερόμενη δράση, Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας έρχεται να συμβάλει σε ένα ακόμη κοινωνικό πρόβλημα. Οργανώνει απογευματινή επίσκεψη στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Κορμπόβου Τρικάλων, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση οικογένειας της περιοχή μας, της οποίας ανήλικο τέκνο πάσχει από σοβαρό αιματολογικό νόσημα. Η εκδρομή θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Μαρτίουστις 3:30 το μεσημέρι με σημείο αναχώρησης την πλατεία Φαρκαδονας.
Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο του Συλλόγου 6986721151και 6979225268
http://krinitrikalon.gr