Πρόστιμο σε μουσουλμάνα - Κολύμπησε σε πισίνα με μπουρκίνι



 Μουσουλμάνα, η οποία αναφέρεται από την Οργάνωση Ενωμένοι Ενάντια στην Ισλαμοφορία, ως «Φαντίλα», καλείται, ούτε λίγο ούτε πολύ, να πληρώσει 490 ευρώ ως αποζημίωση, γιατι έκανε μπάνιο σε κοινόχρηστη πισίνα ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη Γαλλία, φορώντας μπουρκίνι.

Ο ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων κατοικιών σε περιοχή κοντά στη Μασσαλία, είπε ότι η κοινόχρηστη πισίνα θα έπρεπε να απολυμανθεί μετά την χρήση της από αυτή τη γυναίκα, επειδή φορούσε μπουρκίνι. Ανέφερε μάλιστα ότι η πισίνα έπρεπε να μείνει εκτός λειτουργίας για δυο ημέρες.

Ένας υπάλληλος φέρεται να είπε στην μουσουλμάνα να βγεί από το νερό, αλλά εκείνη δεν υπάκουσε, κάτι που η ίδια το αρνείται, λέγοντας ότι δεν της ζητήθηκε ποτέ να εγκαταλείψει την πισίνα.

"Απογοητεύτηκα, συγκλονίστηκα και ένιωσα τραυματισμένη από το γεγονός ότι κάποιος θα μπορούσε να είναι τόσο υποκριτικός και κακός, λόγω ενός μπουρκίνι. Κανείς δεν με σταμάτησε από το να μπω στην πισίνα», ανέφερε η ίδια η Φαντίλα.

Ο ιδιοκτήτης κάλεσε το σύζυγό της να πληρώσει το ποσό των 490 ευρώ, ωστόσο αυτός αρνήθηκε, λέγοντας ότι η πισίνα δεν άδειασε ποτέ και ότι μάλιστα την επόμενη ημέρα λειτούργησε κανονικά.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό, το μπουρκίνι που φορούσε η Φαντίλα δεν θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα με την υγιεινή του χώρου, καθώς δεν κολυμπούσε με τα ρούχα της, αλλά με ένα ειδικά σχεδιασμένο για το κολύμπι ένδυμα, όπως είναι εξάλλου φτιαγμένα με ειδικά από ύφασμα και τα μαγιό, αλλά και οι στολές κατάδυσεις.