Σήμερα το 7ο Αντάμωμα με την Παράδοση στην Κρήνη Τρικάλων


Σήμερα το βράδυ  η πλατεία της Κρήνης θα φορέσει τα γιορτινά της.  Όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτεί τους εκατοντάδες επισκέπτες και κατοίκους με αφορμή την ετήσια διοργάνωση του 7ου Ανταμώματος με την Παράδοση και τον Πολιτισμό.
Ήδη πολλοί από τους κατοίκους που διαμένουν εκτός χωριού είτε στο εσωτερικό της χώρας, είτε στο εξωτερικό, βρίσκονται στο χωριό για τη συμμετοχή τους στο μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού.
Η διοργάνωση που πλέον έχει εξελιχτεί σε θεσμό καθώς διοργανώνεται ανελλιπώς από το 2011, θα διεξαχθεί όπως κάθε χρόνο στην πλατεία του χωριού και φέρει την σφραγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης.
Την φετινή εκδήλωση αγκαλιάζει ο Δήμος Φαρκαδόνας και ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Παιδείας και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Καραμάνος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Δήμος και η αντιδημαρχία Πολιτισμού και Παιδείας συνέβαλλαν καλύπτοντας ένα σημαντικό μέρος της εκδήλωσης.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανοίξει ο Σύλλογος με τα χορευτικά τμήματα παιδικό, εφηβικό και ενηλίκων του χωριού.
Στην εκδήλωση θα υπάρχει πλούσια λαχειοφόρος ενώ η πολυμελής ορχήστρα που θα απαρτίζεται από τους: Άρη Ντίνα ( τραγούδι) Φαίδρα Διαμάντη (τραγούδι),  Νεκτάριο Παπαγεωργίου (Κλαρίνο), Στέφανο Γεωργίου (βιολί), Γιώργο Ρέτο (μπουζούκι), Δήμο Μπαλάφα (κρουστά), Ρήγα Παπαγιάννη  (Αρμόνιο) θα προσφέρει παραδοσιακές στιγμές εμπλουτισμένες από δημοτικά και λαϊκά τραγούδια.
Ο Σύλλογος της Κρήνης υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά και προσκαλεί όλο τον κόσμο, να λάβει μέρος στην εκδήλωση.