Απάντηση από το Σύλλογο Γυναικών Φαρκαδόνας στα όσα ανέφερε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος, Βαγγέλη Ζαφείρη


Την δυσαρέσκεια και την απορία για τα όσα ειπώθηκαν στην προχθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου Φαρκαδόνας μεταφέρει ο Σύλλογος Γυναικών.
Απαντά στα όσα ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βαγγέλης Ζαφείρης, για τις επιχορηγήσεις χωριών και δη τα ποσά που δαπανούνται στη Φαρκαδόνας, εκφράζοντας την απορία και τη δυσαρέσκεια στα λεγόμενα του.
Αναλυτικά το κείμενο έχει ως εξής
«Προς μεγάλη μας έκπληξη ακούσαμε στην ομιλία των αιρετών συμβούλων κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Φαρκαδόνας, να γίνεται αναφορά στις  Γυναίκες της Φαρκαδόνας σχετικά με τις εκδηλώσεις και τους χορούς και συγκεκριμένα από τον καθ όλα συμπαθή δημοτικό σύμβουλο κ. Ζαφείρη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ξοδεύονται χρήματα του Δήμου.
Πραγματικά μας λυπεί ,αλλά και μας προσβάλει η οποιαδήποτε αυθαίρετη αναφορά, ως προς τις Γυναίκες αλλά και προς το Σύλλογο. Διαμαρτυρόμαστε για την επίθεση που δεχόμαστε, και απευθυνόμαστε στο Δ.Σ του Δήμου και σε όσους έχουν την ίδια άποψη, ενημερώνοντας ότι ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας σε εκδηλώσεις που έχει πραγματοποιήσει δεν έχει επιβαρύνει το Δήμο ούτε ένα ευρώ, καθώς οι εκδηλώσεις του Συλλόγου γίνονται με την οικονομική υποστήριξη και χορηγία επαγγελματιών και κατοίκων της Φαρκαδόνας και μόνο.
Ο σύλλογος από την Ίδρυση του, συμμετάσχει και στηρίζει όλες τις εκδηλώσεις αλλά και τις δράσεις του Δήμου και προσφέρει τη βοήθεια του όπου χρειαστεί ,με πράξεις εθελοντισμού, με υπευθυνότητα και συνέπεια, γιατί πάνω από όλα αγαπάμε και τιμάμε τον τόπο μας !!! Ευχαριστούμε τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων που μας προσκαλούν να συμμετάσχουμε στις πανηγυρικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούν, και δίνουν ζωή και χαρά στους κατοίκους.
Μας τιμά το γεγονός ότι με τις δράσεις μας συμβάλλουμε στην εξύψωση του πολιτιστικού επιπέδου των κατοίκων και στην διαφύλαξη και προώθηση των εθίμων του τόπου μας και των λαϊκών και δημοτικών χορών και τραγουδιών.».
http://krinitrikalon.gr