Πώς ένα Κρασί και κοκαΐνη Κοκτέιλ έγινε Coca Cola


 


 Έχω σκεφτεί από τώρα οι περισσότεροι από εμάς έχουν ακούσει την ιστορία για παγκοσμίου φήμης αναψυκτικό μας, Coco-Cola, αφού περιέχει μια σημαντική δόση κοκαΐνης έως ότου απομακρύνθηκε από τη συνταγή το 1903. Όμως, λιγότερο γνωστή είναι η ιστορία για το πώς η Coca Cola προέρχεται από ένα αλκοολούχο ποτό με βάση την κοκαΐνη και το κρασί,  Μπορντό κρασί για να ένα ειδικό του ένα συγκεκριμένο συνδυασμό που έκανε για μια σαφώς πιο τοξικά ποτών, γνωστή ως η Coca Wine. Κατά το δεύτερο μισό του 19ου αιώνα, ο καθένας έπινε τα πράγματα. Ακόμα και ο Πάπας είχε πάρει ψηλά από το αλκοολούχων και τα ναρκωτικά-εγχυθεί κοκτέιλ που θα περάσουν το ακόλουθο καθαρισμού αιώνα μέχρι πράξη της να γίνει η πιο εικονική μάρκα των νοικοκυριών του κόσμου. Η Coca κρασί αναπτύχθηκε για πρώτη φορά το 1863 από ένα Γάλλο-Κορσικής επιχειρηματίας στο Παρίσι, Angelo Mariani. εμπορικό σήμα του "Vin Mariani", κατασκευασμένο από περουβιανό φύλλα κόκας και το κρασί Μπορντό έγινε μια ολονύκτια επιτυχία.
Διαφήμιση στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες υποστήριξαν το τονωτικό θα «θεραπεύσει μελαγχολία ... αποκαταστήσει την υγεία, τη δύναμη, την ενέργεια και τη ζωτικότητα». Πράγματι, όταν το αλκοόλ και κοκαΐνη ενωθούν, σχηματίζουν μία χημική ουσία η οποία παράγει ένα αίσθημα ευφορίας πιο ισχυρή και μεγαλύτερης διάρκειας από ό, τι οτιδήποτε κοκαΐνη είναι ικανή να παράγει από μόνη της.

VM2


Το αλκοόλ παρεμβαίνει με τις προσπάθειες του σώματος να εξαλείψει κοκαΐνη που κυκλοφορούν στο αίμα και ουσιαστικά δρα ως καταλύτης για το φάρμακο. Μόλις συνδυάζουν και η χημική ουσία που ονομάζεται κοκααιθυλενίου σχηματίζεται, παραμένει στο σώμα περίπου τρεις φορές μεγαλύτερη από την κοκαΐνη, αλλά έχει επίσης ένα επίπεδο τοξικότητας όσο το 30 τοις εκατό υψηλότερο. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι αυτή η χημική ουσία φαίνεται ότι οφείλεται σε σημαντικό ποσοστό των αιφνίδιων, ανεξήγητων θανάτων που συμβαίνουν στη χρήση κοκαΐνης. Vin Mariani ήταν ένα από τα αγαπημένα μεταξύ διασημότητες της ημέρας συμπεριλαμβανομένων Thomas Edison, Jules Verne, Sarah Bernhardt, Οδυσσεύς Γκραντ και ήταν ακόμη και το ποτό της Βασίλισσας Βικτωρίας της επιλογής. Πάπας Λέων ΧΙΙΙ ενέκρινε προσωπικά το κρασί, ο δανεισμός το πρόσωπό του με διαφημιστική καμπάνια της μάρκας και μάλιστα τιμήθηκε με το χρυσό μετάλλιο του Βατικανού. Mariani
Σε μια εκστρατεία μάρκετινγκ παρόμοια με εκείνη που χρησιμοποιείται από την ομάδα ξενοδοχείο Mandarin Oriental σήμερα, Vin Mariani κεφαλαιοποιούνται στην αξιοσημείωτη πελάτες της και θα δημοσιευθεί δερματόδετο φυλλάδια με φωτογραφίες και αποσπάσματα των προσωπικοτήτων που ήταν οπαδοί του ποτού. απαγόρευση


Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, οι άνθρωποι που καταναλώνουν κοκαΐνη και αλκοόλ συχνά καταλήγουν να πίνουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και είναι 50% πιο πιθανό να συμμετάσχουν στην κοκαΐνη που χρησιμοποιείται ως καύσιμο συνεδρίες κατανάλωσης που διαρκεί για 12 ώρες ή longer- αλλιώς γνωστό ωςευκαιριακής άμετρης κατανάλωσης . Αν θεωρείτε το χρόνο της δημοτικότητας της Coca Wine στην ιστορία, η απαγόρευση θα μπορούσε να αρχίσει να κάνει κάποια αίσθηση  Μήπως μπορώ μόνο να πω ότι;
cocawine2
Έτσι, ενώ το σύνολο της κοινωνίας, μαζί με το μεγαλύτερο μέρος εξέχουσες προσωπικότητες της ήταν να πάρει πραγματικά, πραγματικά ψηλά στην Mariani της Coca Wine, η αγορά αυξήθηκε και μάρκες μιμητής εμπνευσμένη από τη συνταγή προέκυψε.
Γαλλικά-κρασί-κόκα-03
Στη δεκαετία του 1880 στη Γεωργία, ο φαρμακοποιός που ονομάζεται John Pemberton αναπτύξει ένα δημοφιλές αμερικανικό ποτό με βάση την έκδοση Mariani, που ονομάζεται Pemberton το γαλλικό κρασί Coca. Όταν το κράτος καταγωγής του, πέρασε τις νομοθεσίες Απαγόρευση το 1886, Pemberton κωδικοποιημένα για να καταλήξει σε ένα μη-αλκοολούχα εκδοχή αντικαθιστά το κρασί, με σιρόπι και ονομάζοντάς την Coca Cola .
(Κοκαΐνη παρέμεινε η αρχή δραστικό συστατικό της νέας αεριούχου ποτού για σχεδόν δύο ακόμη δεκαετίες).
cocawine

Παρά την απαγόρευση αλκοόλ Ατλάντα, παραγωγή γαλλικό κρασί Coca συνεχίστηκε μέχρι το θάνατό του Pemberton το 1888, ακόμη και outselling νέα αλκοόλ-δωρεάν έκδοση του, η Coca-Cola. Pemberton, ο ίδιος μορφίνη εξαρτημένος μετά από έναν τραυματισμό στον Εμφύλιο Πόλεμο, στην αγορά γαλλικό κρασί Coca στην ανώτερη τάξη διανοουμένων, όπως επιστήμονες, μελετητές, τους δικηγόρους και τους γιατρούς. Το ονόμασε «μια πιο υπέροχο ενδυναμωτικό μέσον των γεννητικών οργάνων,« έχουν προστεθεί συστατικά που έλειπε Vin Mariani, όπως damiana, ένα φημισμένο θεραπεία για την ανικανότητα, καθώς και καρύδι κόλα, μια πηγή καφεΐνης, δύο από τα οποία αργότερα περιλαμβάνονται στην Coca -Δένδρο των τροπικών.
Η Coca-Cola_coca_wine__mix_of_wine_and_cocaine_coca_leaves_increased_vitality
Καθώς η αυξανόμενη φόβος της κατάχρησης ναρκωτικών έκανε ποτών Coca-based λιγότερο δημοφιλής, οι διάδοχοί του Pemberton πήρε προληπτικά την κοκαΐνη έξω από το ποτό του (τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος του) το 1903, 11 χρόνια πριν από το φάρμακο επίσημα απαγορευτεί το 1914, αναγκάζοντας Vin Mariani και άλλα Coca Wine μάρκες έξω από τις επιχειρήσεις και από το μενού για πάντα. Εν τω μεταξύ, η Coca Cola πήγε για να γίνει το αγαπημένο ποτό της Αμερικής.
cokabar
Παρά τις ισχυρές ιστορικές μαρτυρίες, η Coca-Cola Company αρνείται επίσημα την παρουσία της κοκαΐνης σε κάποιο από τα προϊόντα της - τώρα ή στο παρελθόν.