Ξαναχτύπησε ο κρυφός δωρητής


Εναν μεγάλο ευεργέτη έχει βρει στο πρόσωπο του «ανώνυμου δωρητή» το Νοσοκομείο Βόλου. Ο Βολιώτης συμπολίτης, που επιμένει να κρατά την ανωνυμία του, και που το τελευταίο διάστημα έχει προβεί σε σημαντικές δωρεές στο Αχιλλοπούλειο, προχώρησε σε νέα δωρεά, αυτή τη φορά προς την Καρδιολογική Κλινική, προσφέροντας 5 καρδιογράφους.
Η νέα δωρεά αναμένεται να συμβάλλει καθοριστικά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας που παρέχονται στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.
Ο συμπολίτης, που εξαρχής δήλωσε ότι επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, μέχρι στιγμής έχει προχωρήσει στη δωρεά 11 υπερσύχρονων μηχανημάτων αιμοκάθαρσης στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, ενός πλήρως εξοπλισμένου καρδιολογικού υπερηχοτομογράφου, αναγκαίου εξοπλισμού για την έναρξη της λειτουργίας Εργαστηρίου Βηματοδότησης στο νοσοκομείο (2 πλήρες σετ χειρουργικών εργαλείων και είδη ατομικής ακτινοπροστασίας), ενός κυτταροστατικού θαλάμου παρασκευής διαλλειμάτων για τους καρκινοπαθείς, και τώρα 5 δωδεκακάναλων καρδιογράφων.
Σημειώνεται ότι ο παραπάνω εξοπλισμός είναι τελευταίας τεχνολογίας, ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά και, ήδη, άρχισε να χρησιμοποιείται από το τμήμα.
Συνολικά υπολογίζεται ότι η οικονομική συνεισφορά του ανώνυμου δωρητή στο Αχιλλοπούλειο ξεπερνά σε ποσό τις 250.000 ευρώ, και έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην ενίσχυση με μηχανολογικό εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας σε νευραλγικές κλινικές του ιδρύματος, και μάλιστα σε μία εποχή γενικευμένης κρίσης.
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ