Δουλειές με…φούντες για δυο νεαρούς από μεγάλο χωριό του Δήμου Φαρκαδόνας

Στα δίχτυα αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων πιάστηκαν δυο άτομα νεαρής ηλικίας 22 και 26 χρόνων αντίστοιχα για καλλιέργεια και κατοχή ποσότητας κάνναβης.
Οι δυο νεαροί, καταγόμενοι από μεγάλο δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Φαρκαδόνας συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων μετά από μεθοδευμένες έρευνες της Υπηρεσίας.
Συνολικά εντοπίστηκαν δυο φυτείες με 12 δενδρύλλια κάνναβης, ενώ κατασχέθηκαν 1.845 γραμμάρια κάνναβης και 2 κινητά τηλέφωνα. Ειδικότερα οι συλλήψεις των δυο νεαρών ατόμων έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για τα αδικήματα της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί κατέλαβαν τον 22χρονο να καλλιεργεί (4) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (0,1) έως (2,5) μέτρα, σε αυλή εγκαταλελειμμένης οικίας στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας.
Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του 22χρονου, αλλά και την εγκαταλελειμμένη οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (520) γραμμαρίων, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο μίγματος καπνού – κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο.
Στη δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί κατέλαβαν τον 26χρονο ημεδαπό να καλλιεργεί (8) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (0,6) έως (2) μέτρα, στην αυλή της οικίας του, στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας, έξι από τα οποία είχαν αποψιλωθεί πλήρως από τον 26χρονο.
Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (1.325) γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.
http://krinitrikalon.gr/