Το κοινωνικό πρόσωπο έδειξε με τη δωρεά του ο «Γερμανός» της Φαρκαδόνας



Το κοινωνικό πρόσωπο έδειξε το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας «Γερμανός» του κ. Αλεξανδρή στη Φαρκαδόνα σε μια εποχή που δεν χαρακτηρίζεται εύκολη. Μια πράξη ευαισθησίας που αποδεικνύει το ζωηρό ενδιαφέρον των πολιτών σε κοινωνικά θέματα, πόσο μάλλον, όταν αυτά αφορούν τα παιδιά.
Αναμφίβολα η κίνηση του καταστήματος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς, πολύ περισσότερο για τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, της Φαρκαδόνας και ευρύτερα άλλων περιοχών της χώρας, που αναλώνονται σε διαδικαστικά θέματα χάνοντας την ουσία του πράγματος.
Συγκεκριμένα το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας «Γερμανός» προσέφερε ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό στο νηπιαγωγείο Φαρκαδόνας, το οποίο διατέθηκε για την αγορά κρεβατιών που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των παιδιών, μιας και το διδακτήριο είναι ενταγμένο στο ολοήμερο πρόγραμμα.
Τα κρεβατάκια που θα χρησιμοποιηθούν για την μεσημβρινή ανάπαυση των παιδιών μεταφέρθηκαν στο νηπιαγωγείο, γεμίζοντας με χαρά τα παιδιά, τις νηπιαγωγούς και τους γονείς.
Όπως εξήγησε ο κ. Αλεξανδρής με την πράξη του θέλησε να ικανοποιήσει το αίτημα των γονιών και των δασκάλων, πόσο μάλλον των παιδιών. Και ο ίδιος γονέας ενός νηπίου, το οποίο φιλοξενείται σε νηπιαγωγείο του γειτονικού νομού Λάρισας, αντιλαμβάνεται πλήρως τις ανάγκες των σχολείων και με την ενέργειά του θέλησε να δώσει χαρά, ανταμείβοντας την εμπιστοσύνη και το αγκάλιασμα του κόσμου προς το κατάστημά του.
Οι νηπιαγωγοί του σχολείου καθώς και οι γονείς των παιδιών απευθύνουν δημόσια τις ευχαριστίες προς το κατάστημα «Γερμανός» και τον υπεύθυνο κ. Αλεξανδρή, παροτρύνοντας να συνεχίζει να προβάλει με τις πράξεις του το κοινωνικό έργο.
http://krinitrikalon.gr/