Παράταση της προθεσμίας που έληγε στις 10 Ιουλίου μέχρι και τις 24 Ιουλίου έδωσε η διοίκηση του ΟΓΑ για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών του Β’ εξαμήνου 2014


Παράταση της προθεσμίας που έληγε στις 10 Ιουλίου μέχρι και τις 24 Ιουλίου έδωσε η διοίκηση του ΟΓΑ για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών του Β’ εξαμήνου 2014 του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης, λόγω της παράτασης και της τραπεζικής αργίας.
Σημειώνεται ότι η καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών είχε όριο την 30η Ιουνίου, αλλά λόγω των περιορισμών στις τραπεζικές συναλλαγές ο ΟΓΑ είχε δώσει πρώτη παράταση έως τις 10 Ιουλίου. Επειδή όμως τα capital controls διατηρούνται ακόμα η διοίκηση του Οργανισμού αποφάσισε να δώσει μια ακόμα παράταση, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.
Επίσης, έως τις 24 Ιουλίου παρατείνεται και η προθεσμία πληρωμής των δόσεων, μέσω της Τράπεζας Πειραιώς, χωρίς καμία επιβάρυνση για τους ασφαλισμένους που έχουν ενταχθεί σε ρύθμιση και η οποία έληγε εντός  του χρονικού διαστήματος ισχύος της τραπεζικής αργίας (από 29-06-2015 έως και 15-07-2015).
Σε κάθε περίπτωση, οι πληρωμές  μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα Τράπεζας ή μέσω ΕΛ.ΤΑ,  με την ειδική ειδοποίηση  που έχει ήδη αποσταλεί στους ασφαλισμένους, χωρίς καμία επιβάρυνση.