Γονείς καταδικάστηκαν γιατί κλείδωσαν τις κόρες τους έξω από το σπίτι.


Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου καταδίκασε τους δύο γονείς που κλείδωσαν έξω από το σπίτι τις δύο κόρες τους, 20 ετών και 16 ετών, επειδή άργησαν να γυρίσουν από νυχτερινή διασκέδαση,Στο μεταξύ η ανήλικη κόρη αναμένεται να ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα...
για να μην επιστρέψει στο σπίτι των γονέων της.
Ειδικότερα, το δικαστήριο έκρινε ενόχους για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο τους δύο γονείς και επέβαλε στον καθένα φυλάκιση 10 μηνών. Για τη μητέρα το δικαστήριο ανέστειλε την ποινή επί τριετία, ενώ για τον πατέρα, που έχει μια καταδίκη σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας, μετέτρεψε την ποινή σε εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα.
Σύμφωνα με το cretalive, η ανήλικη κόρη, που μαζί με την αδελφή της υπέβαλαν μήνυση κατά των γονέων τους γιατί άλλαξαν την κλειδαριά στο σπίτι του, αρνείται κατηγορηματικά να επιστρέψει στο σπίτι και στους γονείς της και διαένει με τις τρεις ενήλικες αδερφές της. 
Πηγές αναφέρουν ότι η 16χρονη μαζί με τις τρεις αδελφές της,θα μεταβεί την Παρασκευή στην εισαγγελέα για να παρουσιάσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε στο σπίτι της και να ζητήσει την παρέμβασή της για να γίνουν οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες ωστε να μην ξαναγυρίσει εκεί.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πατέρας και μητέρα απολογούμενοι στο δικαστήριο απέδωσαν  σε μια παρεξήγηση την ... αλλαγή κλειδαριάς που τους έφερε στα δικαστήρια με τα δυο κορίτσια τους