Ιστορική άνοδο η Φαρκαδόνα στην Γ΄Εθνική


Το Τρικαλινό ποδόσφαιρο μέσα σε μια εβδομάδα πανηγυρίζει και δεύτερη άνοδο. Μετά τον Α.Ο. Τρίκαλα ο οποίος ανέβηκε στην football league, η Α.Ε. Φαρκαδόνας κέρδισε 1-0 το Βελισσάριο Ιωαννίνων και για πρώτη φορά στην ιστορία της θα παίξει στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Στο κατάμεστο από 1500 και πλέον φιλάθλους γήπεδο του Νεοχωρίου η Φαρκαδόνα έκανε το ιστορικό άλμα. Στο αγωνιστικό μέρος η Φαρκαδόνα ήταν καλύτερη και δικαιούταν τη νίκη και την άνοδο με τον Πατσιαλή να κρατά όρθια την Φαρκαδόνα στο πρώτο ημίχρονο όταν και απέκρουσε πέναλτι.
Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Μετά το πρώτο δεκάλεπτο όπου μπήκε πιο δυνατά το Βελισσάριο, η Φαρκαδόνα πήρε πρωτοβουλία κινήσεων έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία και είχε και 2-3 ακόμη καλές στιγμές. Από την άλλη το Βελισσάριο είχε την ευκαιρία με ένα πέναλτι που κέρδισε να προηγηθεί αλλά ο τερματοφύλακας της Φαρκαδόνας Πατσιαλής κατάφερε και απέκρουσε το πέναλτι και κράτησε το μηδέν στην εστία του.Αγχωτικό και άτεχνο σε γενικές γραμμές το πρώτο μέρος και με λίγες φάσεις.
4΄ Ο Βλάχος εκτέλεσε απ΄ευθείας φάουλ για το Βελισσάριο η μπάλα έφυγε έξω.
10΄ Πολύ μεγάλη ευκαιρία η Φαρκαδόνα με τον Νικούλη μέσα στην περιοχή να σουτάρει άστοχα.
11΄Ο Μάντζιος απέκρουσε το σουτ από τον Διβανέ.
15΄Νέα καλή στιγμή για την Φαρκαδόνα με κεφαλιά του Γάτσιου στη σέντρα του Νικούλη και την μπάλα μνα φεύγει πάνω από την εστία.
30΄Ο Σ. Νικολάου δοκίμασε του σουτ σε καλή θέση ο Πατσιαλής μπλόκαρε.
33΄Το Βελισσάριο κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Βλάχου από τον Πατσιαλή. Ο τερματοφύλακας όμως της Φαρκαδόνας έπεσε στην δεξιά γωνία στην εκτέλεση από τα 11 βήματα του Γιαννάκη και απέκρουσε την μπάλα.
Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος η Φαρκαδόνα.Πίεσε και κατάφερε να φτάσει σε ένα γκολ μετά το 20λεπτο. Το οποίο ήταν αρκετό για να δώσει την άνοδο.
46΄Σωτήρια απόκρουση του Μάντζιου σε σουτ του Γάτσιου.
64΄1-0. Ο Γάτσιος πάσαρε την μπάλα στον Νικούλη και ο τελευταίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μάντζιου.
69΄Σουτ από τον Νικούλη η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Βελισσαρίου.
75΄Σε κόρνερ του Τζάλα για το Βελισσάριο, ο Θεοδωράκης έπιασε άστοχη κεφαλιά.
81΄Φάουλ ο Νικούλη απ΄ευθείας η μπάλα έξω.
84΄Μπαλιά του Ντούβλη στον Διβανέ απέκρουσε την μπάλα ο Μάντζιος.
87΄Παραλίγο αυτογκόλ στην άμυνα του Βελισσαρίου.

Α.Ε. Φαρκαδόνας: Πατσιαλής, Νάκου, Γκαντιάς (89΄Γκαγκαστάθης), Μάλλιαρης, Φορτούνης, Τσιούκας, Νικούλη, Διβανές, Γάτσιος (76΄Αετόπουλος), Χατζηνικόλα (82΄Ντούβλης), Παληγιάννης
Βελισσάριος Ιωαννίνων:Μάντζιος, Νικολάου Κ.(70΄Ηλιόπουλος), Τζάλας, Σίτος, Βαρτσιώτης, Θεοδωράκης, Νικολάου Σ., Γιαννόπουλος, Γιαννάκης, Βλάχος, Μπούρμπος (65΄Παπαδάμος)
Διαιτητές: Βάτσιος- Πρέντζας-Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής)
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Φαρκαδόνα-Βελισσάριος 1-0
Θύαμις Καστρίου-Σιναράδες 1-2
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ 6-0 11
2. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ 8-2  8
3. ΣΙΝΑΡΑΔΕΣ 6-3  8
4. ΚΑΣΤΡΙ 1-16 0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(31 ΜΑΪΟΥ, ΩΡΑ 17.00)
Θύαμις Καστρίου-Φαρκαδόνα
Σιναράδες-Βελισσάριος
http://trikalasportiva.gr/