Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του ΕΠΑΛ Φαρκαδόνας


Το Επαγγελματικό Λύκειο Φαρκαδόνας στα πλαίσια πολιτιστικού προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων, υλοποιεί και φέτος μια νέα κινηματογραφική ταινία μικρού μήκους. Η ταινία καταπιάνεται με τις νεανικές σχέσεις (φιλίες, εφηβικοί έρωτες) και τολμά να αγγίξει με πολύ διακριτικό τρόπο θέματα ολοκληρωμένων σχέσεων των εφήβων με τους πιθανούς κινδύνους που μπορούν να προκύψουν είτε λόγω ελλιπούς πληροφόρησης (κοινωνικά ταμπού) είτε λόγω μειωμένου οικογενειακού ελέγχου. Επίσης εκφράζει σύγχρονα κοινωνικά μηνύματα φιλίας και αλληλοστήριξης στις δύσκολες στιγμές.

Τα γυρίσματα με τις αντίστοιχες σκηνές του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας δεν θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν με επιτυχία χωρίς τη αμέριστη υποστήριξη του διευθυντή του κ. Σακελλαρίου και του προσωπικού του. Γι αυτό η Διευθύντρια μαζί με το σύλλογο των καθηγητών, τους μαθητές και το σκηνοθέτη καθηγητή τους, τους ευχαριστούν ιδιαίτερα. 

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ δίνεται και στον κ. Μαργαρίτη (ιδιοκτήτη τοπικού φαρμακείου) για τη συμμετοχή του αλλά και την διάθεση των χώρων του φαρμακείου για την ταινία . 

Η ταινία που βρίσκεται στη φάση του μοντάζ, είναι η 7η κατά σειρά δημιουργία του ΕΠΑΛ και αναμένεται να έχει επιτυχημένη πορεία ανάλογη με αυτές των τελευταίων 8 ετών.