Εκ νέου πρόεδρος στην Π.Ο.Υ.Ε.Φ. ο Γιάννης Αναγνώστου


Ανανέωσε τη θητεία του στην προεδρεία της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης ο κ. Γιάννης Αναγνώστου.
Ο πρόεδρος της ΚΟΙ.Δ.Ε. Φαρκαδόνας εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Καθαριότητας – Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου του Δήμου Φαρκαδόνας μετά τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στην Ομοσπονδία επανεκλέχτηκε στη θέση του προέδρου και προετοιμάζεται να θέσει επί τάπητος τους στόχους για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον κλάδο.
«Το Δ.Σ. που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές καθώς και το σύνολο των εργαζομένων στην Εξωτερική Φρουρά θα παρακολουθούμε στενά όλες τις εξελίξεις και θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια της πολιτικής ηγεσίας προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της Υπηρεσίας μας, στα πλαίσια μιας νέας πολιτικής, αλλά και σε οποιαδήποτε απόφαση που θα αφορά την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων στα Καταστήματα Κράτησης», σημείωσε σε δηλώσεις του ο κ. Γιάννης Αναγνώστου.
Η νέα διοίκηση της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. απαρτίζεται από τους: πρόεδρος Αναγνώστου Ιωάννης,  αντιπρόεδρος Στιβακτάκης Γεώργιος, γενικός γραμματέας Αλεξόπουλος Βασίλειος, ταμίας Βάγιας Σωτήριος, οργανωτικός Γραμματέας Τοτολίδης Αθανάσιος,  Β’ ταμίας Κοπασάκης Ευτύχιος, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Βάλαρης Γεώργιος μέλη Κωστίκας Γεώργιος, Δρούζιας Παναγιώτης, Τερζής Χρήστος Παληοκαρύτης Κώστας.
Στην εξελεγκτική επιτροπή συμμετέχουν οι: Κούκιας Εμμανουήλ
Παπαγιάννης Νικόλαος, Φυσέκης Ανδρέας και στην ΑΔΕΔΥ ως αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας οι: Νικολός Παύλος, Ντουράκογλου Γεώργιος, Μαλανδράκης Γεώργιος.
http://krinitrikalon.gr/