Ληστεία στον Αμπελώνα σήμερα ...με άρωμα Φαρκαδόνας!


Μετά την Φαρκαδόνα...χτύπησαν και τον Αμπελώνα!
Ληστεία με άρωμα Διστόμουκαι Φαρκαδόνας στον Αμπελώνα Λάρισας. Λίγο μετά τη 1:30
μμ τρία άτομα με περούκες και με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Πειραιώς στο κέντρο της κωμόπολης.
Με την απειλή πιστολιών ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους, ανάγκασαν τη διευθύντρια να ανοίξει το ΑΤΜ και το χρηματοκιβώτιο, αφαίρεσαν περίπου 170.000 ευρώ και έπειτα από 15 λεπτά παραμονής στην τράπεζα έφυγαν παίρνοντας ως όμηρο τη διευθύντρια, την οποία άφησαν στην πλατεία της πόλης. Στη συνέχεια διέφυγαν με άγνωστο τρόπο. Να σημειώσουμε ότι δεν πείραξαν κανέναν, φορούσαν περούκες και γυαλιά, χτύπησαν λίγο πριν κλείσει η Τράπεζα και ήταν εντελώς σίγουροι και άνετοι στις κινήσεις τους.
Ο τρόπος δράσης δείχνει τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ ότι πρόκειται για τουλάχιστον έναν από τους τρεις καταζητούμενους ληστές του Διστόμου και συνεργάτες του Μαζιώτη.
Πριν από έναν μήνα, τρία άτομα με τον ίδιο τρόπο είχαν εισβάλει σε υποκατάστημα τράπεζας στη Φαρκαδώνα, μόλις 41 χιλιόμετρα από τον Αμπελώνα. Σε εκείνη τη ληστεία υπήρχαν ενδείξεις όχι όμως και στοιχεία πως συμμετείχε ο Σπύρος Δραβίλας, γνωστός και ως «καρφάκιας», συνεργός στην πρώτη εναέρια απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα από τον Κορυδαλλό.
Μαζί με τον Σπύρο Δραβιλα καταζητούνται οι Σπύρος Χριστοδούλου και Γιώργος Πετρακάκος.