Τα συγχαρητήρια του εκφράζει ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θ. Μεριβάκης και το δημοτικό συμβούλιο στην ομάδα της ΑΕΦ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής.





























Τα συγχαρητήρια του εκφράζει ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θ. Μεριβάκης και το δημοτικό συμβούλιο στην ομάδα της ΑΕΦ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής. Στο σχετικό μήνυμα αναφέρονται τα εξής: «Βρισκόμαστε   στην  ευχάριστη  θέση,  Δήμαρχος και Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φαρκαδόνας  να συγχαρούμε  δημόσια   την  Αθλητική  Ένωση  Φαρκαδόνας  (Α.Ε.Φ.) για την κατάκτηση του πρωταθλήματος  2014-2015 της  Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας  της  Ε.Π.Σ.Τρικάλων και για την συμμετοχή της ομάδας  στους αγώνες μπαράζ με σκοπό την άνοδο της ομάδας στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Με συναισθήματα  χαράς και περηφάνιας ολόκληρος ο Δήμος Φαρκαδόνας «υποκλινόμαστε» στην άξια και μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την Α.Ε.Φ.
 Συγχαίρουμε  την Διοίκηση της ομάδας, που ακούραστη και με ανιδιοτέλεια στήριξε όλη αυτή τη προσπάθεια, το προπονητικό τιμ που με την εμπειρία του και τη μεθοδικότητά του βοήθησε να πραγματοποιηθεί ο στόχος της κατάκτησης του τίτλου, τους φιλάθλους που πίστεψαν, ακολούθησαν και στήριξαν την ομάδα  και πάνω από όλα τους ποδοσφαιριστές για την ασταμάτητη και ακούραστη και μερικές φορές πάνω από τις δυνάμεις τους, προσπάθειά τους.    
Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε  όλους για τη χαρά που μας προσέφεραν  και να τους πούμε και να δεσμευτούμε, ότι θα είμαστε δίπλα τους αρωγοί και συμπαραστάτες μέχρι το τέλος αυτής της μεγάλης προσπάθειας, μέχρι το «όνειρο της ανόδου» να γίνει πραγματικότητα».