Το γλέντησαν οι Γυναίκες της Φαρκαδόνας


«Μη φοβάσαι και προχώρα είμαι εγώ στο πλάι σου,  στη ζωή, στην ανηφόρα και στο προσκεφάλι σου» αναφέρεται στους στίχους  των Βασίλη Παπαδόπουλου και Βαγγέλη  Ξύδη που ερμήνευσε η τραγουδοποιός Ελένη Βιτάλη.
Οι δυο σύνθετες έρχονται να τιμήσουν την γυναίκα αναφέροντας λίγο ποιο κάτω…
«Μια γυναίκα μπορεί τη ζωή σου να αλλάξει μπορεί. Μια γυναίκα μπορεί να χαράξει καινούρια αρχή».
Και οι γυναίκες της Φαρκαδόνας και ευρύτερα των χωριών του Δήμου  Φαρκαδόνας μπορούν και ξέρουν να χαράζουν πορεία καθώς μέσα από την συμβολή τους σε όλους τους τομείς κοινωνικούς, επαγγελματικούς, οικογενειακούς έχουν διακριτή και ξεχωριστή παρουσία.
Με αφορμή τον σημερινό  εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας ο Σύλλογος Γυναικών Γριζάνου διοργάνωσε χθες στο κέντρο διασκέδασης Ποσειδώνιο την δική του ξεχωριστή εκδήλωση για να τιμήσει τη γυναίκα.
Πραγματοποίησε ένα ξεχωριστό γλέντι όπου έγινε αναφορά από το προεδρείο στο ρόλο που διαδραματίζει η γυναίκα αλλά και στα προβλήματα που συνθέτουν το πρόσωπο της κάθε γυναικείας παρουσίας.
Το κέφι στην εκδήλωση άναψε κόκκινο καθώς οι γυναίκες που συμμετείχαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να διασκεδάσουν υπό τους ήχους παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής.
Χρόνια πολλά στην γυναίκα.
image
image
image
 http://krinitrikalon.gr/