Φαντάροι έψαχναν... καλό σεξ στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου! (Έλεος!).


Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει ο Δήμος Βόλου και πώς αντέχουν αυτή τη συνεχόμενη αθλιότητα οι Βολιώτες;;;
Την ώρα που ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος μιλούσε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόλου, δύο άγνωστοι με στολές παραλλαγής μπήκαν στην αίθουσα δηλώνοντας πως είναι στρατιώτες.
«Είμαστε φαντάροι από του Γεωργούλα, μάθαμε ότι μια δημοτική σύμβουλος κάνει καλό σεξ και ήρθαμε να αφήσουμε το τηλέφωνό μας», είπε χαρακτηριστικά ο ένας από τους δύο και άφησε μια κάρτα με ένα τηλέφωνο στο έδρανο που καθόταν ο Αχιλλέας Μπέος.
Στη συνέχεια επικράτησε πανικός. Η αντιπολίτευση κατηγόρησε τον Αχιλλέα Μπέο για στημένο περιστατικό ενώ ο ίδιος ο δήμαρχος καταδίκασε το επεισόδιο και στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία, με την δημοτική σύμβουλο Φωτεινή Κοκκινάκη να δηλώνει πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις.



Μέλη συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νεαροί που προσέβαλαν το δημοτικό συμβούλιο Βόλου εμφανιζόμενοι ως «φαντάροι» στη συνεδρίαση της προηγούμενης Δευτέρας, και, όπως έγινε γνωστό, προχωρά η διαδικασία για την παραπομπή τους στον εισαγγελέα.
Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει από χθες τα δυο πρόσωπα, αλλά λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν συνελήφθησαν.
 Την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις εξέφρασε σήμερα, στο περιθώριο της παρέλασης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου Μ. Πατσιαντάς και τόνισε ότι η ταυτότητα των δύο ατόμων δικαιώνει απόλυτα τη θέση της παράταξης ότι πρόκειται για υποκινούμενο επεισόδιο.
«Πληροφορηθήκαμε ότι πρόκειται για μέλη συνδέσμου φιλάθλων, αλλά όλα αυτά θα αποκαλυφθούν σύντομα».
 Ο κ. Πατσιαντάς ανέφερε, συγκεκριμένα, ότι σύμφωνα με πληροφόρηση που είχε και από τη δημοτική σύμβουλο Φωτεινή Κοκκινάκη,
η οποία έχει υποβάλει μήνυση κατ' αγνώστων, οι δύο «φαντάροι» έχουν ταυτοποιηθεί και πλέον αναμένεται η παραπομπή τους στην ποινική διαδικασία. «Αυτό που με ενόχλησε και με ανησύχησε περισσότερο, όχι μόνο ως δημοτικό σύμβουλο αλλά και ως πολίτη, είναι η ελαφρότητα με την οποία ο κ. Μπέος δήλωσε χθες σε ΜΜΕ ότι δεν έχουν κάνει και κανένα αδίκημα τα παιδιά.
Δηλαδή η διατάραξη λειτουργίας του Δ.Σ. δεν είναι αδίκημα, ούτε τα καραγκιοζιλίκια; Αυτό με ανησυχεί πολύ», τόνισε ο κ. Πατσιαντάς.
 Από την πλευρά του ο δήμαρχος Βόλου, συνέχισε να αντιμετωπίζει το θέμα ειρωνικά αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πράγματι είναι πολύ σοβαρό το θέμα. Έρχεται το FBI και η CIA από την Αμερική για να συνεργαστούν με την ελληνική αστυνομία. Μείζον θέμα το κάνατε.
Χρέωσαν την πόλη με 42 εκ. ευρώ. Με αυτά ασχοληθείτε, όχι με την Κοκκινάκη... να μην τρελαθούμε. Γιατί θα το μάθουν και οι ναύτες και θα έλθουν και οι ναύτες. Σας το λέω». e-thessalia.gr