Έκλεισαν τα καλοριφέρ ενώ είχε πετρέλαιο...έξαλλος ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας

Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας με επιστολή του προς τα ΜΜΕ αναφέρει ένα τραγελαφικό συμβάν, που διαδραματίστηκε σήμερα το πρωί και σχετίζεται με τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών περί μη επάρκειας πετρελαίου στις σχολικές μονάδες του Δήμου.

"Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στις 8.05 π.μ της Διευθύντριας του Γυμνασίου Φαρκαδόνας κυρία Τρίκα προς τον  Δήμαρχο  Φαρκαδόνας αναφέρθηκε έλλειψη πετρελαίου στο εν λόγω Σχολείο και ότι οι μαθητές δεν εισέρχονται στις αίθουσες . Ο Δήμαρχος αμέσως επισκέφτηκε   μαζί με τους:   Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Μιχάλη Μπαγιώτη και τον  Αντιπροέδρο    Αναγνώστου Ιωάννη το Γυμνάσιο Φαρκαδόνας και  διαπιστώθηκε ότι η Δεξαμενή Πετρελαίου στο Γυμνάσιο Φαρακαδόνας έχει τουλάχιστον 1.000 Λίτρα  

Η υπεύθυνη του Γυμνασίου Φαρκαδόνας με μεγάλη ελαφρότητα αποφάσισε να κλείσει το καλοριφέρ και να βγάλει τα παιδιά από τις αίθουσες με την αιτιολογία ότι δεν έχει πετρέλαιο .

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε την ενέργεια της Διευθύντριας και την σκοπιμότητά της.

Μάλλον δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση ή δεν έχει την στοιχειώδη γνώση να υπολογίσει ή να μετρήσει το πετρέλαιο στην δεξαμενή πετρελαίου στο Σχολείο της όπου διευθύνει.

Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας και οι Σχολικές επιτροπές από τη πρώτη ημέρα που ανέλαβαν   την Διοίκηση του Δήμου είναι πάντα παρών και δίνουν  λύσεις και ειδικότερα με μεγάλη ευαισθησία στα Σχολεία του Δήμου μας.

Αναφέρουμε το σημερινό γεγονός προς αποκατάσταση της αλήθειας και για κανένα άλλο λόγο."
                                    Με εκτίμηση,     Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                        ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΡΙΒΑΚΗΣ
                                           http://www.trikalanews.gr/