Προτεραιότητα στην καθαριότητα δίνουν Μπαγιώτης και Αναγνώστου


Σήκωσαν τα μανίκια και έπιασαν άμεσα δουλειά ο νέος αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης και ο εντεταλμένος κ. Γιάννης Αναγνώστου.
Με την ανάληψη των καθηκόντων τους οι δυο αιρετοί της Φαρκαδόνας ενημερώθηκαν για τα ανοιχτά ζητήματα που έχουν μπροστά τους, προκειμένου να τα προωθήσουν και να δώσουν λύσεις.
Στόχος και των δύο είναι αφενός η επίλυση κάθε προβλήματος που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη Υπηρεσία, αφετέρου η καθαριότητα κάθε χωριού ξεχωριστά και του Δήμου γενικότερα.
Μετά τις επαφές που ανέπτυξαν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι κ.κ. Μπαγιώτης και Αναγνώστου με υπαλλήλους και αιρετούς των τοπικών διαμερισμάτων του Δήμου Φαρκαδόνας από τη Δευτέρα ξεκίνησαν να κάνουν πράξη τους στόχους.
Ξεκίνησαν τις επισκέψεις σε χωριά του Δήμου μαζί με συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας υλοποιώντας κάθε απαιτούμενη εργασία.
Οι επισκέψεις των συνεργείων Καθαριότητας ξεκίνησαν από την Δημοτική Κοινότητα Οιχαλίας και συνεχίστηκαν με τη Φαρκαδόνας και το Γριζάνο.
«Η προσπάθεια μου, ως αντιδήμαρχος Καθαριότητας, θα στηρίζεται σε δύο βασικούς άξονες. Ο πρώτος είναι η ευαισθητοποίηση – ενεργοποίηση των κατοίκων και ο δεύτερος η αξιοποίηση των εργαζομένων και των μέσων στον τομέα καθαριότητας. Κι αυτό, γιατί η καθαριότητα είναι ένα ζήτημα που μας αφορά όλους και γίνεται πράξη μόνο με τη συνεργασία των κατοίκων και των Υπηρεσιών Καθαριότητας του δήμου μας.», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου κ. Μιχάλης Μπαγιώτης.
Σε ανάλογο ύφος κινήθηκε και ο κ. Γιάννης Αναγνώστου ο οποίος θα αντικαθιστά σε περίπτωση απουσίας τον κ. Μπαγιώτη.
«Προτεραιότητα τόσο του αντιδημάρχου, όσο και δική μου θα είναι η επικοινωνία μας με τους δημότες. Ζητούμενο για μας, είναι να βελτιώνουμε καθημερινά τις παροχές μας προς τους δημότες, προσφέροντας πιο αποτελεσματικές και αποδοτικές υπηρεσίες σε όλους τους τομείς, όπως και στην καθαριότητα, σε μια περιοχή που ο πληθυσμός της, άρα και οι απαιτήσεις της καθημερινά αυξάνονται.», τόνισε ο κ. Αναγνώστου.
Η επεμβάσεις της Υπηρεσίας Καθαριότητας θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες σε όλα τα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας.
ΜΠΑΓΙΩΤΗΣ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
IMG_7365
FullSizeRenderhttp://krinitrikalon.gr/