28.03.2015 ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ...ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.


28.03.2015 ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
...ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.
...ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΓΩΝΑΣ !!! ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΟ ''ΚΟΣΜΩΝ'', ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ. ΜΙΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΑΛΛΑ ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ...Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
...ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΟΔ/ΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΓΡΙΖΑΝΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ Α΄ ΕΡΑΣ/ΚΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΙΣ 11:00, ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΔΩΣΑΝ-ΜΟΧΘΗΣΑΝ-ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΙΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ''ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΜΕ 1000/1000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ( ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥ ΣΟΥ Bill Bak ΑΛΛΟΥ ).
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ...ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ. ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ....
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ...ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ !!!