Στην Κρήνη του Δήμου Φαρκαδόνας θα είναι στραμμένα, αύριο Κυριακή, τα αποκριάτικα βλέμματα των κατοίκων της περιοχής και γενικότερα του νομού.
Στην Κρήνη στρέφονται αύριο Κυριακή τα αποκριάτικα βλέμματα
Στην Κρήνη του Δήμου Φαρκαδόνας θα είναι στραμμένα, αύριο Κυριακή, τα αποκριάτικα βλέμματα των κατοίκων της περιοχής και γενικότερα του νομού. Οι κάτοικοι δηλώνουν πανέτοιμοι για την διοργάνωση του Καρναβαλιού και την παρέλαση Καρναβαλιστών και αρμάτων.
Πυρετωδώς, με φαντασία, θέληση και μεράκι οι κάτοικοι του δημοτικού διαμερίσματος Κρήνης είναι έτοιμοι για την διοργάνωση του δικού τους καρναβαλιού.
Όσοι θέλουν να ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές κεφιού και διασκέδασης, το ιστορικό Καρναβάλι της Κρήνης τους περιμένει. Ένα καρναβάλι το οποίο για τέταρτη συνεχή χρονιά διοργανώνεται από τους νέους της Κρήνης.
Και φέτος στο Καρναβάλι της Κρήνης θα κυριαρχήσει το ανθρώπινο στοιχείο και η σάτιρα, γι’ αυτό το μόνο που θα χρειαστεί να φέρετε μαζί σας είναι αποκριάτικη διάθεση, την οποία θα σας την ενισχύσουν οι διοργανωτές με ατελείωτο κέφι, χαμόγελο, μουσική και χορό.
Σήμερα λοιπόν Κυριακή της Αποκριάς στις 3.00 μ.μ., παρέλαση αρμάτων και ξεφάντωμα στην πλατεία της Κρήνης.
Η συμμετοχή των νέων του χωριού και στη φετινή διοργάνωση αγγίζει σχεδόν το 100%, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν άτομα κάθε ηλικίας, καθώς και άτομα της ευρύτερης περιοχής. Η πιο σπουδαία παράμετρος του καρναβαλιού της Κρήνης είναι η φαντασία και ο εθελοντισμός, οι πινελιές του οποίου κάνουν τη διαφορά. Μια πλατιά και αυθόρμητη προσφορά από ανθρώπους όλων των ηλικιών, που υποστηρίζουν με πάθος το «Καρναβάλι Κρήνης 2015», το ενδυναμώνουν με αβίαστη και πληθωρική αγάπη, το πλουτίζουν με πρωτότυπες ιδέες και το βοηθούν ουσιαστικά με ανιδιοτελή προσφορά εργασίας σε κάθε βήμα του.
Την Καθαρά Δευτέρα, τη σκυτάλη θα πάρει ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Κρήνης, διανέμοντας σε κατοίκους και επισκέπτες παραδοσιακή φασολάδα και σαρακοστιανά εδέσματα με πλούσια παραδοσιακή μουσική και χορό.