ΟΓΑ: Καθυστερούν τα οικογενειακά επιδόματα, Πιο συγκεκριμένα, τα επιδόματα θα καταβληθούν στις 6 Απριλίου αντί τις 27 Μαρτίου, λόγω της έλλειψης ρευστότητας που αντιμετωπίζει ο ΟΓΑ.


Με καθυστέρηση λίγων ημερών θα καταβληθεί η πρώτη δόση των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ για το 2015 στους 700.000-800.000 δικαιούχους.
Πιο συγκεκριμένα, τα επιδόματα θα καταβληθούν στις 6 Απριλίου αντί τις 27 Μαρτίου, λόγω της έλλειψης ρευστότητας που αντιμετωπίζει ο ΟΓΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούνται πηγές χρηματοδότησης με τη βοήθεια της ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας, προκειμένου να συμπληρώσει το απαιτούμενο κονδύλι των 130 εκατ. ευρώ.
Η πρώτη δόση χορηγείται προκαταβολικά πριν γίνουν οι απαραίτητες διασταυρώσεις στοιχείων με το TAXIS με δεδομένο ότι οι φορολογούμενοι υποβάλλουν τις δόσεις τους (Α21) τον Μάιο.
Με καθυστέρηση θα καταβάλλει ο ΟΓΑ και τα οικογενειακά επιδόματα που δεν έχουν καταβληθεί έως τώρα από το 2013 και το 2014 εξαιτίας τροποποιήσεων στα εισοδηματικά στοιχεία των δικαιούχων. Τα επιδόματα θα καταβληθούν 3-6 Μαρτίου αντί για 27 Φεβρουαρίου.