Εξάσφαιρο το Γριζάνο στο Μεγαλοχώρι


Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το παιχνίδι στο Μεγαλοχώρι, της τοπικής ομάδας και της Μπάρτσα Γριζάνου. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να ανεβάσουν στροφές έφυγαν νικητές πετυχαίνοντας έξι γκολ. Οι γηπεδούχοι τουλάχιστον πέτυχαν το γκολ της τιμής από λάθος της άμυνας!
Στο 3΄οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με σουτ Μπακλαβά να περνάει άουτ. Στο 20΄ο Κολέτσας με σουτ άνοιξε το σκορ 0-1.Δύο λεπτά αργότερα ο Μπακλαβάς ανατράπηκε. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση του ο Ζιώγας έπεσε στην γωνία και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης με πλασέ 0-2.
Στο47΄ο Γκολέτσας με δυνατό σουτ ανέβασε το δίχτυ του σκορ, στο 0-3. Ο Μπακλαβάς στο 55΄έβγαλε την σέντρα η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο καταλήγοντας στα δίχτυα του Ζιώγα για 0-4.Στο57΄ο Μαλτέζας με «ξερό» σουτ έκανε το 0-5 και στο 60΄ο Βακουφτσής εκτέλεσε το φάουλ με των Τούμπα να βγάζει σε κόρνερ. Στο 62΄ο Βακουφτσής γέμισε στην αντίπαλη περιοχή, ο τούμπας δεν έδιωξε σωστά η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Ράκου για το 1-5.Και στο 80΄ο Κολέτσας από κοντά το τελικό 1-6.
Μεγαλοχώρι:Ζιώγας,Ράκος,Λιάκος,Γιουβρής,Χαλκιάς,Γραμματικός,Γκουζιώτης,Βακουφτσής,Σουφλιάς(63΄Ανδρέου),Μαμάτσας,Κοντογιάννης.
Γριζάνο: Τούμπας(75΄Ζάχος),ΜπακλαβάςΒ (63΄Μπακλαβάς ),Καραγιάννης,Τέλλιος,Νταντάλιας,Κολέτσας Α,ΜπακλαβάςΧ(55΄Παπαδόπουλος),Σταμέκος,Πέρκας,Μαλτέζας,Γκολέτσας Α.
http://trikalasportiva.gr/