Δείτε γιατί ζήτησε διαζύγιο αυτός ο άντρας

Έχουμε ακούσει για ζευγάρια που χωρίζουν επειδή η ερωτική τους ζωή ατονεί όμως διαζύγιο λόγω υπερβολικού σεξ δεν είχαμε ξανακούσει.
Πρόσφατα το δικαστήριο στο Μουμπάι έβγαλε ένα τέτοιο διαζύγιο. Ο άντρας έκανε αίτηση διαζυγίου επειδή δεν μπορούσε πια να αντέξει την "υπερβολική και ακόρεστη επιθυμία της συζύγου του για σεξ".
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Times Of India, ο... κουρασμένος σύζυγος είχε απευθυνθεί στο δικαστήριο τον Ιανουάριο δηλώνοντας ότι η γυναίκα του ήταν " επιθετική, πεισματάρα και αυταρχική" και ότι τον παρενοχλούσε σεξουαλικά από τότε που παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2012.
Ο άνθρωπος είπε στο δικαστήριο ότι η σύζυγός του τον ανάγκασε να πάρει φάρμακα για να τονώσει την ερωτική διάθεση και την αντοχή του στην σεξουαλική πράξη και απείλησε ότι θα τον απατήσει με άλλους άνδρες, αν δεν την ικανοποιήσει. Τα πράγματα έγιναν τόσο άσχημα που ο άντρας χρειάστηκε να νοσηλευτεί  με στομαχόπονο. 
Τελικά η γυναίκα του απέφυγε να εμφανιστεί στο δικαστήριο, με αποτέλεσμα να χορηγηθεί το διαζύγιο χωρίς αντίρρηση.
Αν νομίζετε ότι είναι το πιο περίεργο διαζύγιο που έχει καταγραφεί ποτέ, διαβάστε επτά ακόμη πιο παράξενα.
-Ένας νεαρός Ιταλός δεν ήταν προφανώς έτοιμος να φύγει από το πλευρό της μητέρας του. Έτσι αποφάσισε τον Ιανουάριο του 2012 να την πάρει μαζί του στο ταξίδι του μέλιτος. Η νύφη δεν ενθουσιάστηκε με αποτέλεσμα να του ζητήσει διαζύγιο τρεις εβδομάδες αργότερα.
-Μια Γερμανίδα δεν άντεξε τον μαστροχαλαστή σύζυγός της. Τον χώρισε τον Απρίλιο του 2009 μετά από 15 χρόνια. Αυτό που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν η απόφαση του να γκρεμίσει  και να ξαναχτίσει έναν τοίχο στο σπίτι επειδή ήταν βρώμικος. 
-Μια γυναίκα παντρεύτηκε όταν ήταν 30 ετών, όμως το πρόβλημα ήταν ότι στον άντρα της είχε πει ότι ήταν μόλις 24. Έτσι, δέκα χρόνια μετά τον γάμος του τον Νοέμβριο του 2007, το ψέμα της αποκαλύφθηκε και αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο.
-Ακούγε τον παπαγάλο στο κλουβί να λέει τις λέξεις "διαζύγιο" ή "κάνε υπομονή". Αυτές οι λέξεις ήταν αρκετές για την γυναίκα για πειστεί ότι ο άντρας της ήταν άπιστος και να ζητήσει διαζύγιο.
-Μια γυναίκα χώρισε τον σύζυγό της το 2008 όταν κατά τη διάρκεια ερωτικής επαφής έσπασε το προσθετικό στο  μόριο του.
-Τον Δεκέμβριο του 2011, ένας 99χρονος Ιταλός χώρισε την 96χρονη σύζυγό του επειδή ανακάλυψε ερωτικά γράμματα που είχε γράψει στον εραστή της στη δεκαετία του 40'.
-Μια Γαλλίδα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από 20 χρόνια γάμου, επικαλούμενη την μηδαμινή ερωτική επαφή στη σχέση τους. Το δικαστήριο επέβαλε στον σύζυγο 14.000 δολάρια ως αποζημίωση στην πρώην γυναίκα του.